Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valami, amin már régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami, amin már régóta gondolkodok. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

17 vagyok, a barátom 18. Egy éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de nekem ő az első komoly kapcsolatom.(és az első szexpartnerem is)

Nagyon rendes fiú,tökéletes számomra. Mindig azt mondja, hogy férj és feleség leszünk, lesznek gyerkőcök, meg minden. Ez nekem is tetszene, mert tényleg szeretem, de úgy érzem nem éltem még eleget, buliznék még, hülyiteném a pasikat, mint más szingli csajok. Néha azon gondolkodom, hogy túl korán ismertem meg. Fura, mert a többi lány aggódik hogy sosem jön el a nagy Ő, én viszont azon, hogy milyen hamar rátaláltam. Ezt az egészet megbeszéltük és abban maradtunk, hogy ha valami oknál fogva elválnak útjaink, ha igazán szeretjük egymást, és együtt kell lennünk, úgy is egymásra találunk, ismét.

Szerintetek hülyén gondolkodom, vagy csak naiv vagyok?

Köszi a válaszokat előre is :)

2013. aug. 6. 02:31
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%
Sokan vannak ezzel így, hogy ilyen korán még nem érzik úgy, hogy eltudnának köteleződni. Én nem vagyok ilyen, de ha te így érzed, akkor felesleges olyasmit erőltetni, ami nem megy.
2013. aug. 6. 02:36
 2/30 anonim ***** válasza:
97%
Úgy gondolkozol. Ha minden jó, akkor néhány berúgástól és aktustól nem leszel később boldogabb ember. Jól hat rád a média!
2013. aug. 6. 02:37
 3/30 anonim ***** válasza:
68%
(A srác más férfiak után nem fog veled újra összejönni. Sajnálom szegényt.)
2013. aug. 6. 02:38
 4/30 anonim ***** válasza:
98%
Most fogod majd magad,kiéled a vágyaidat,most csak hülyíteni szeretnéd a pasikat (ez a menő a szingli lányok körében mostanság?de szar!),de lehet összejön egy-két potya karóba húzás,aztán rájössz,hogy minden oké volt a kapcsolatodban,hülye vagy,hogy ezt hagytad elromlani,és persze magadat fogod okolni,hisz neked viszketett a .....
2013. aug. 6. 02:47
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyezném, hogy ha úgy gondolod, hogy átmenetileg különválnak az útjaitok, amíg te "kiéled" magad, akkor nem várhatod el tőle, hogy addig ő álljon a sarokban. Talán talál valakit, aki komolyabban gondolja, mint te, és többé nem kellesz majd neki. Benne van a pakliban, és ezt is fel kell vállalnod, ha "játszadozni" akarsz. Az csak rizsa, hogy úgyis egymásra találtok majd. Ha lesz valaki más, akit szeret, bolond lenne otthagyni valakiért, aki már egyszer csalódást okozott neki.
2013. aug. 6. 02:47
 6/30 anonim ***** válasza:
46%
Bírom ezeket a mi férjésfeleségleszünkésörökkéegyütt dumákat 17-8 évesen:D A barátod naiv inkább, és nem ismeri önmagát (vagy csak túlságosan a jelenben él). Legyetek együtt amíg azt nem érzitek, hogy kifulladt, mert egyszer úgyis ki fog, de addig is ne rágódj ezen. Tudsz élni azután is, és kicsit benőtt fejjel sokkal racionálisabb leszel. Ha egymásnak vagytok teremtve, igen, úgyis újra egymásra fogtok találni.
2013. aug. 6. 02:52
 7/30 A kérdező kommentje:

Az velem a baj, hogy imádok bulizni. De tényleg. Lehet, hogy később kinövöm?

Igazából ő azt mondta, sosem fog mást úgy szeretni, mint engem. Persze tudom, hogy mondani bármit lehet.

Köszönöm a válaszaitokat, megerősitettek abban, hogy fontosabb egy komoly kapcsolat, mint pár átbulizott éjszaka. Nem szabad elengednem ezek miatt.

2013. aug. 6. 02:54
 8/30 A kérdező kommentje:
Persze, hogy naiv, de szerintem nem kell minden tini szerelmet általánositani.
2013. aug. 6. 02:56
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

ismerek egy fiút meg egy lányt,akik ugyanilyen nagy szerelemben voltak fiatalon,ők is megbeszélték,hogy örökre együtt,sőt mikor szakítottak,még akkor is mondták,hogy ha 28-30 éves korukban nem lesz senkijük,akkor összejönnek.

kb 5 éve volt a 30as évforduló.

a srác biztonsági őr egy gyártelepen,a lány meg egy multi cégnél felső vezető,járja a világot,kő gazdag,hatalommal rendelkező milliomos.

szerinted összejöttek később?:)

2013. aug. 6. 03:35
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha most kikefélgeted magad, mert mindig ott lesz a fejedben, s házasság, gyerekek után már inkább rosszabb lesz...
2013. aug. 6. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!