Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami, amin már régóta gondolkodok. Ti mit gondoltok?
17 vagyok, a barátom 18. Egy éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de nekem ő az első komoly kapcsolatom.(és az első szexpartnerem is)
Nagyon rendes fiú,tökéletes számomra. Mindig azt mondja, hogy férj és feleség leszünk, lesznek gyerkőcök, meg minden. Ez nekem is tetszene, mert tényleg szeretem, de úgy érzem nem éltem még eleget, buliznék még, hülyiteném a pasikat, mint más szingli csajok. Néha azon gondolkodom, hogy túl korán ismertem meg. Fura, mert a többi lány aggódik hogy sosem jön el a nagy Ő, én viszont azon, hogy milyen hamar rátaláltam. Ezt az egészet megbeszéltük és abban maradtunk, hogy ha valami oknál fogva elválnak útjaink, ha igazán szeretjük egymást, és együtt kell lennünk, úgy is egymásra találunk, ismét.
Szerintetek hülyén gondolkodom, vagy csak naiv vagyok?
Köszi a válaszokat előre is :)
Az velem a baj, hogy imádok bulizni. De tényleg. Lehet, hogy később kinövöm?
Igazából ő azt mondta, sosem fog mást úgy szeretni, mint engem. Persze tudom, hogy mondani bármit lehet.
Köszönöm a válaszaitokat, megerősitettek abban, hogy fontosabb egy komoly kapcsolat, mint pár átbulizott éjszaka. Nem szabad elengednem ezek miatt.
ismerek egy fiút meg egy lányt,akik ugyanilyen nagy szerelemben voltak fiatalon,ők is megbeszélték,hogy örökre együtt,sőt mikor szakítottak,még akkor is mondták,hogy ha 28-30 éves korukban nem lesz senkijük,akkor összejönnek.
kb 5 éve volt a 30as évforduló.
a srác biztonsági őr egy gyártelepen,a lány meg egy multi cégnél felső vezető,járja a világot,kő gazdag,hatalommal rendelkező milliomos.
szerinted összejöttek később?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!