Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a velemenyetek? Mit tehetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek? Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Van egy lany akivel sokat beszelgettem es ok nelkul azt mondta ne beszeljek tobbe vele.Kerdeztem a baratnojet o azt mondta tud mindent csak nem mondja el,csak annyit mond hogy hagyjam beken!

2013. júl. 25. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dagi vagy.
2013. júl. 25. 22:27
 2/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok dagi
2013. júl. 25. 22:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Tegyél eleget a kérésének és hagyd békén. Elég gyerekes lehet, ha azt se mondja el mi a baja. Ne pazarold rá az idődet.
2013. júl. 25. 22:44
 4/13 A kérdező kommentje:
de szeretem!!!
2013. júl. 25. 22:45
 5/13 anonim ***** válasza:

De ha egyszer ő nem viszonozza, akkor baszhatod...

Ne erőltesd rá magad! Majd idővel elfelejted.

2013. júl. 26. 12:57
 6/13 A kérdező kommentje:
de azt nem ertem mi tortenhetett vele?
2013. júl. 26. 13:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Az a baj ez elég kevés amit leírtál, látatlanban meg elég nehéz megítélni mi lehet a gond, mivel nem ismerjük ezt a lányt se a barátnőjét. Nagyon sok dologra lehet gondolni, köztük arra hogy talán valamivel akaratlanul megbántottad, valamit mondtál vagy tettél ..... Vagy valami pletykát hallott rólad ami nem igaz, esetleg tényleg tettél valamit de úgy adták elő neki mintha te tehetnél az egészről.

Az is lehet egy nagy félreértés az egész, valamit félreértett, vagy valaki ellened uszította.

Megértem hogy szereted, rossz neked hogy haragszik és nem tudod miért. :-(

Sajnos sok mindent nem tehetsz, minél jobban kérdezgeted őket, annál jobban elzárkóznak előled.

Mennyi idősek vagytok amúgy? Mennyi ideje ez a helyzet köztetek?

Lehet egy ideig békén kéne hagynod őket, később esetleg elmondani a csaj barátnőjének, hogy nem érted miért haragszik rád a csaj, úgy érzed nem tettél semmit, igazságtalannak érzed és ha ő mint barátnője nem mondhatja el, legalább ő maga mondja el miért is dühös, tudni szeretnéd és tisztázni.

Ha ezek után se működnek közre, akkor lehet el kéne felejtened. Nem hagyhatnak bizonytalanságban, ha számítasz neki valamit mint ember, el kell hogy mondja, őszintének kell lennie.

Különben nem érdemes emésztened magad, szenvedést okoznod magadnak.

2013. júl. 27. 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Kb ebben a csajban is meg a barátnőjében is annyi lehet, mint a nők amúgy 90%-ában.

Úgy értem, hogy ha valami gondjuk van egy pasival, akkor nem beszélik meg vele, hanem lekoptatják. Egyenesen közölni már smafu. Inkább elugatja a barátnőjének, meg az osztály teljes lánykörének, te meg morfondírozhatsz rajta, hogy mi a fene baja van.

2013. júl. 27. 18:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nő létemre nem értek egyet ezzel a viselkedéssel, én az őszinteség híve vagyok, annak hogy mindent meg kell beszélni, nem szeretek titkolózni.
2013. júl. 27. 18:50
 10/13 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok es egy par hete tart!!
2013. júl. 28. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!