Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Mit tehetnék? (17/l)

Figyelt kérdés
A barátom tegnap szakított velem. Már korábban is voltak problémák, és talán már én sem szerettem annyira mint annak idején. 2 évet voltunk együtt. Azonban máris hiányzik az az érzés, hogy valakihez odabújhassak és éjszakákat beszélgessek át valakivel. Nem akarok csak emiatt az érzés miatt küzdeni érte, azonban félek soha többé nem találok ilyen pasit, akit ennyire szeretni fogok. Első komoly kapcsolat volt mindkettőnk részéről. Mit tegyek? :(
2013. jan. 30. 17:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mindjárt megy neked 50 privát levél :D
2013. jan. 30. 17:30
 2/19 anonim ***** válasza:
Ez a fejezet lezárult.Új alapokra helyezd az életed.
2013. jan. 30. 17:31
 3/19 anonim ***** válasza:

Ha olyan jó volt akkor miért szakított veled??

Hidd el találsz majd jobbat:)

4/19 anonim ***** válasza:
Beszélgethetsz velem is éjszakánként.
 5/19 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban!
2013. jan. 30. 17:32
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
Mikor imádkoztál utoljára?
2013. jan. 30. 17:33
 7/19 A kérdező kommentje:
Mert szerintem sokat változott, ami nem is lenne probléma, ha nem a rossz irányba tette volna... De én nagyon szeretem, csak valami miatt én nem kellek az életébe. Van egy haverja aki mindig viszi a rosszba, elég sokat isznak, és emiatt nem foglalkozott velem. Ugyanis a haver is hétvégén ér rá meg én is, és találjátok ki, ki a fontosabb mostanában... :D
2013. jan. 30. 17:36
 8/19 anonim ***** válasza:

Mozdulj ki a barátaiddal, sportolj, tanulj, foglald el magad! Ismerkedj új emberekkel!

Melyik megyében laksz?

2013. jan. 30. 17:47
 9/19 anonim ***** válasza:

Felejtsd el,keress mást,éld az életed.

Én se sírok a volt csajaim után,mert már nincsenek...

2013. jan. 30. 17:50
 10/19 A kérdező kommentje:
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lakom. :D a barátaimmal találkozok végülis a suliban, inkább rajzolni szeretek, mint sportolni :D kimozdulni errefelé meg nem igazán tudok, a barátaim meg nem olyan kimozdulós fajták. Nem szoktunk minden hétvégén berúgni xD Szóval mondhatni "normálisak" vagyunk. Ezért döbbentett meg a barátom is.
2013. jan. 30. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!