Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Mit tehetnék? (17/l)
Figyelt kérdés
A barátom tegnap szakított velem. Már korábban is voltak problémák, és talán már én sem szerettem annyira mint annak idején. 2 évet voltunk együtt. Azonban máris hiányzik az az érzés, hogy valakihez odabújhassak és éjszakákat beszélgessek át valakivel. Nem akarok csak emiatt az érzés miatt küzdeni érte, azonban félek soha többé nem találok ilyen pasit, akit ennyire szeretni fogok. Első komoly kapcsolat volt mindkettőnk részéről. Mit tegyek? :(2013. jan. 30. 17:30
11/19 anonim válasza:
Látszik nem szeret :/ jól tetted h kiraktad idióta kis kölök még, nem hogy örülne hogy volt valakije.. fog még nyafogni érted, ilyen vedelős taknyossal ne is járj, és túléled a mostani érzelmi válságod , hiába írsz izélsz itt .. senki se fog tudni segíteni idővel elmúlik ,ennyi, megedződsz majd
12/19 anonim válasza:
nekem volna olyan csajom aki imádna bizti nem jarnék semmi rosszba (amugyse vaok rosszz)
13/19 anonim válasza:
én is borsodi gyerek vagyok, nekem az a kínom hogy ha vmelyik csaj még oda is van értem egy idő után közli hogy nem vagyok neki tökéletes...
foglald el magad, függj bele valamibe! :D
14/19 A kérdező kommentje:
Senki nem tökéletes, nem élek álomvilágban, őt is elfogadtam a hibáival, de nekem ez már túl sok lett... Lehet jobban jártam, hogy vége. :|
2013. jan. 30. 18:46
15/19 anonim válasza:
lehet?:D te tényleg nagyon buta vagy :D mi lenne ha nem itt hisztiznél egy senkiért nyafogsz akiért nem kár..
16/19 A kérdező kommentje:
Csak mások véleményére voltam kíváncsi, nem pedig nyígok. :) Most lett vége az első komoly kapcsolatomnak és tanácstalan vagyok. Köszönöm válaszokat! :)
2013. jan. 30. 19:16
17/19 anonim válasza:
Pont ez az. Keletkezett egy űr a mindennapjaidban. Próbáld meg ez kitölteni, de lehetőleg ne a gép előtt!!
18/19 anonim válasza:
Rengeteg ember van, akinek huszon- vagy harmincsok éves koráig nincs része egyáltalán olyanban, mint amiben neked volt. ha ők kibírják, te is kibírod majd valahogy, emiatt ne aggódj. de senki nem mondta, h sokat kell várni, pár év múlva talán akadhat is valaki.
19/19 anonim válasza:
gép előtt is jó animézz. aszed uncsik? én is azt hittem :D
13as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!