Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, mit tehetné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, mit tehetnék? Nem bírom már.

Figyelt kérdés
Mint azt már egy korábbi kérdésemben írtam, nagyon messze dolgozom a lakhelyemtől! Vonattal járok, ami költséges, itthon is sok kiadás van, pénzem szó szerint nincs, szerencsétlen párom vásárolt be tegnap is:( Munka sem megy, főnök nem akar fizetni, más lehetőség nincs, ráadásul egyik kolleganőm is kezdi nagyon kihúzni a gyufát! Totál fölöslegesen rohangálok, csak stresszt kapok, semmi mást!! Mit tehetnék szerintetek???
2012. máj. 2. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
miért nincs másik lehetőség? vagy miért olyan biztos ez? együtt élsz a pároddal?
2012. máj. 2. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
tudom nehéz(nem lehetetlen) keress más munka helyett , mert ha nem nagyon fizetnek akkor minek ott dolgozni?
2012. máj. 2. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
keress másik állást add el a lakásod és költözz Pestre
2012. máj. 2. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Tul sok valasztasod nincs:

1. Megprobalod normalaizalni a helyzetet a jelenlegi munkahelyeden. A kolleganovel megbeszeled es rendezed a konfliktust, vagy nem mesz bele a jatekba es ingoralod, igy nem fogo stresszelni magad.

A fonokoddel is beszelned kellene, hogy azert illene fizetni...

2. Elkezdesz szabadidodben uj munkalehetosegek utan nezni es ha adodik valami, valtasz.

3. Legvegso esetben megprobalkozhatsz kulfoldi munkavallalassal is (persze ehhez fel kell adni itthon mindent es a parodat is meg kell gyozni). Kulfoldon sem konnyu, de en sajat szememmel lattam, hogy vannak emberek, akik par szavas szokinccsel siman szereznek maguknak allando munkat, ha eleg kitartoak, talpraesettek es tenyleg akarnak dolgozni, komolyan veszik.

2012. máj. 2. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:
együtt élünk, de külföldön, és párom se magyar! Sajnos itt se könnyű munkát találni...
2012. máj. 2. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:

de ha együtt éltek, miért ilyen baj, hogy a párod vásárol be? alapból megosztjátok a költségeket, nem?

amúgy tényleg keress új munkát szabadidődben.

2012. máj. 2. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:

*normalizalni *ignoralod *fogod

Bocs, ossze-vissza irok... habar ekezetem meg eleve nincs, ugyhogy megette a fene az egeszet.:)

2012. máj. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!