Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít-e?
Ha a lábfétis izgat, akkor őszintén, beérnéd ennyivel? S szerinted ő mennyire izgul ettől fel?
Simán megdugod a végén és a lábfejére élvezel.
na akkor leszel szarban, mert az már megcsalás.
Szerintem menj el. Nekem is van és simán belemennék. A barátnődnek pedig nem kell tudnia róla semmit. (most téged zavarna az, ha egy másik pasi lábait nyalogatná? :) )
Ha nem mész bele akkor jó pár évig sopánkodsz majd rajta, hogy miért voltál gyáva.
Szerintem ha úgy érzed lelkifurdalásod lenne tőle, akkor ne menj bele.
Jól értem, hogy a barátnőd nem tud d lábfétisedről? Beszélj vele erről, hátha belemegy, még ha ez neki különösebb örömet nem is jelent.
Az, hogy ez megcsalás vagy csak rajtad múlik. Most azt kell eldöntened, hogy melyik lehetőség a rosszabb.
Vagy belemész és amiatt van lelkiismeret furdalásod, hogy lehet megcsaltad a barátnődet (ami szerintem nem számít annak)
Vagy nem mész bele és azután hónapokig rágod magad azon, hogy miért nem.
Nekem nincs barátnőm de én simán belemennék, ha lenne. Egy szexi lány még szexibb lábait tisztára nyalogatni? nem kérdés.
"Természetesen nem fogja megtudni a barátnőm soha."
Rendes egy pasi lehetsz hallod.Vagy nyalogatod a barátnőd lábfejét,vagy megmondod neki,hogy vége és úgy mész nyalogatni más csajhoz.Különben sem mi döntjük el,hogy ez megcsalás-e,csakis a barátnőd,hogy ő mennyit nézne el.De te már eldöntötted,hogy el fogsz menni,akkor minek a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!