Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok? Mit kellene tennem? 16f
Sziasztok!(Tömören fogalmazok)
Szóval van 1 lány.Akibe nem rég belezúgtam ,de régebben is bejött.Jöhet ilyen kérdés gondlom naponta vagy 100.Nem akarlak untatni ,titeket ,de rám férne a segítség.
Szóval a lánnyal elvagyunk.Elbeszélgetünk ....eddig. Most már mióta sétálni hívtam és előtte bókoltam neki.Igen vissza húzódó lett.Állandóan kifogásokat talál ,hogy most a barát nőivel sétál meg stb.Értitek.Már "smilet" -se akar használni ,ha ráírok fb-n.
Mit tehetnék?Tényleg nem hülye válaszokat várok.
Ha van valakinek kedve privátban írok neki részletesen róla ,csak létszíves írjatok kort és nemet is! Előre is köszi mindenkinek aki segíteni szeretne.:)
UI: 16f -14l :)
Értem mit akarsz mondani.Igen ,talán ez lehet a gond.
Köszi:)
14 éves csajjal ne próbálkozz, rohadt éretlenek, ez a 2 év is sokat számít. egyszer burger kingben ültem rám mosolygott egy 14 éves gyönyörű lány, és puszit küldött, odamentem, meghívtam egy sajtburgerre, majd önszántából adta meg a facebookját és írogatott rám. aztán meg egy idő után leszart, hiába írogattam, hívtam moziba. megérthetetlenek...
16f
Az igen:D NEM semi:)
Nem adom fel mert szeretem ;).
Köszi a választ!
Figyelj én értenek tartom.Most mondhat bárki bármit.Ilyen rendes lányt sehol nem találok.A külseje az csak egy alap ,hogy tetsszen ,de nekem ne tetszik ...Hanem SZERETEM. és így évekig is hajlandó vagyok várni.
Sose szabad feladni:)
Jó nekik.Hátha egyszer mi is:)
sose biztos ,semi ,csak remény van.:)
De köszi!Te is ;)
"UI: 16f -14l :)"
Bazz mennyi idő kellett mire leesett h nem 141 centi v hanem az 14L...XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!