Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok? Mit kellene tennem? 16f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok? Mit kellene tennem? 16f

Figyelt kérdés

Sziasztok!(Tömören fogalmazok)

Szóval van 1 lány.Akibe nem rég belezúgtam ,de régebben is bejött.Jöhet ilyen kérdés gondlom naponta vagy 100.Nem akarlak untatni ,titeket ,de rám férne a segítség.

Szóval a lánnyal elvagyunk.Elbeszélgetünk ....eddig. Most már mióta sétálni hívtam és előtte bókoltam neki.Igen vissza húzódó lett.Állandóan kifogásokat talál ,hogy most a barát nőivel sétál meg stb.Értitek.Már "smilet" -se akar használni ,ha ráírok fb-n.

Mit tehetnék?Tényleg nem hülye válaszokat várok.

Ha van valakinek kedve privátban írok neki részletesen róla ,csak létszíves írjatok kort és nemet is! Előre is köszi mindenkinek aki segíteni szeretne.:)

UI: 16f -14l :)

2013. júl. 7. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem hagyd.. nem szeretne menni, ha szimpi lennél vagy ha többet akarna akkor szakítana rád ídőt, hidd el! de lehet hogycsak várnod kel még.. csak 14 éves, az is lehet hogy megijedt mert még fiatal! de ne erőltesd, ha akar akkor megy, ha nem akkor inkább ne is hozd fel és beszéljetek olyan dolgokról mint régebben amikor még szivesen írt smileikat is..:)
2013. júl. 7. 18:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Értem mit akarsz mondani.Igen ,talán ez lehet a gond.

Köszi:)

2013. júl. 7. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

14 éves csajjal ne próbálkozz, rohadt éretlenek, ez a 2 év is sokat számít. egyszer burger kingben ültem rám mosolygott egy 14 éves gyönyörű lány, és puszit küldött, odamentem, meghívtam egy sajtburgerre, majd önszántából adta meg a facebookját és írogatott rám. aztán meg egy idő után leszart, hiába írogattam, hívtam moziba. megérthetetlenek...

16f

2013. júl. 7. 18:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Az igen:D NEM semi:)

Nem adom fel mert szeretem ;).

Köszi a választ!

2013. júl. 7. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
xDDD de am nem mindegyik.. egyik osztálytársamnak is 14 éves bnője van a srác 16 lesz agusztusban:) és elég jól megvannak már egy ideje:) de am inkább várj rá..
2013. júl. 7. 18:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Figyelj én értenek tartom.Most mondhat bárki bármit.Ilyen rendes lányt sehol nem találok.A külseje az csak egy alap ,hogy tetsszen ,de nekem ne tetszik ...Hanem SZERETEM. és így évekig is hajlandó vagyok várni.

Sose szabad feladni:)

Jó nekik.Hátha egyszer mi is:)

2013. júl. 7. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:
hát jó:) akkor hajrá! aranyos vagy, biztosan összejöttök majd..:)
2013. júl. 7. 18:52
 8/10 A kérdező kommentje:

sose biztos ,semi ,csak remény van.:)

De köszi!Te is ;)

2013. júl. 7. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:

"UI: 16f -14l :)"

Bazz mennyi idő kellett mire leesett h nem 141 centi v hanem az 14L...XDDDD

2013. júl. 7. 23:32
 10/10 A kérdező kommentje:
XDDDD
2013. júl. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!