Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, csajok tudnátok segíteni? :// (sos)

Figyelt kérdés
Pár hete bejelölt egy tök ismeretlen srác facebookon és helyesnek találtam és megbeszéltünk egy találkozót egy plázánál és nekem tökre megtetszett...pár nap elteltével ismét megbeszéltünk egy találkpzót ugyanott és a találka végén lesmárolt...teljesen váratlanul jött ráadásul én még nem is csókoloztam...úgy gondoltam,hogy ennek a srácnak tetszem...ismét találkoztunk kis idő elteltével és ismét lesmárolt...és aztán bementünk a plázába és ha egy olyan csaj jött szembe aki hát úgy néz ki mint egy r*banc azokat úgy megnézte..már annyira nézte őket hogy én szégyeltem magam,hogy vele vagyok...és kérdeztem tőle hogy mikor legyen a legközelebbi tali és mondta hogy neki bármikor jó,mondom hétfő? "nem az nem jó,találkám van,csak a hétvége jó"! Mondom oké akkor legyen szombat azt mondta oké. Dehát így hogy találkozzak vele ha nem szeret??? De egyébként már a második találkozón megkérdezte hogy szeretnék e vele összejönni és hát mondtam hogy igen de ne siessük el a dolgot...HELP!!!
2013. júl. 5. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
te vagy neki a "KEDD" ha érted a célzást :)
2013. júl. 5. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:

- Bármikor.

- Mondjuk hétfő?

- Nem, az nem jó...

2013. júl. 5. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
3 találkozó után szeressen?? Jól van, majd felnősz :)
2013. júl. 5. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de ez nevetséges. Ha egy csaj randi közben elkezdene más pasikat feltűnően nézegetni én többet nem állnék szóba vele, vagy legalábbis előtte elküldeném az anyjába.

Ne csinálj már magadból hülyét, csak azért mert tetszik neked.

2013. júl. 5. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondod el neki, h téged zavar, h pont melletted bámulja meg úgy a csajokat és neked ez rosszul esik, nem érzed magad elég jónak neki. Ne ess azonnal kétségbe! Többet kellene beszélgetni a kapcsolatotokról mert a leírásod alapján fogalmad sincs, h most h is álltok! :)
2013. júl. 5. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem csak dugni akar bár bocs://
2013. júl. 5. 21:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat :)) másodszor tényleg nem tudom h milyen kapcsolat van kettőnk között..:/
2013. júl. 5. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt mondom találsz jobbat is nála.
2013. júl. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!