Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok és srácok voltatok már ilyen helyzetben? Mit kellene tennem a cél érdekében? 16f
Sziasztok! Szóval van egy lány aki nagyon közzel áll a szívemhez igaz 2 évvel fiatalabb nálam.Jól elvagyunk mindig!Meg nevetettem stb.
A minap rájöttem ,hogy nekem ő kell és senki más.Nem tudom miért ,de ez az érzésem van.Nem a szex jár az eszembe vagy ilyesmi.Inkább a lány az ölelések.Nem tudom miért.Ő most lesz 8. osztályos én pedig 10 -be megyek.Mit tegyek ,hogy a lány legalább is "szeresen". Igazán megkedveljen.Ti mit tennétek a helyemben? És most nem hülyeséget kérdezek!Nem szeretnék haszontalan válaszokat!Tényleg nagyon megszerettem ,ha most a külsőre gondoltok ő nála is próbálkoznak srácok.Én nálam is ,de nekem senki más nem kell csak ő.Múltkor egy lány szerelmet is vallt nekem :DD.
De most komolyan mit kéne tennem? :) Kérlek titeket ,ti a helyemben mit tennétek?(Normális válaszokat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!