Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak erre? A barátnőm családja megkeseríti a kapcsolatunkat. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Nagyon mély és jó kapcsolatról van szó, tele fantasztikus közös élményekkel, de egy ideje, amikor a nagymamájánál aludtunk szólt a nagymama, hogy az unokájának itthon (ott náluk) van a helye én meg csak hétvégente látogassam. Mivel a lánnyal együtt akartam hazamenni aznap, én lettem elküldve, persze a lány jött velem, de ezután nem szívesen megyek oda vissza és nem is igazán értem mi velem a bajuk.
A barátnőm nagyon-nagyon szeret, de nekem tök kellemetlen, hogy így általában csak nálunk tudunk aludni. Ez a hétvégente dolog pedig csak ködösítés, valójában ellenzik a kapcsolatunkat és ez megmérgezi. De a lényeg:
Most sz*rjam le mit gondol az anyja meg az öregek és menjek át néha én is aludni, vagy hagyjam a fenébe a hülye családot és legalább itt nálunk nyújtsak biztos "menedéket" a barátnőm számára?
Szerintem ez nem túl egészséges helyzet és nem igazán értem hol rontottam el. Lehet, hogy nincs elég pénzem a család meg jobbat tervez a lánynak? (talán igazuk van) vagy mi? Engem sem érdekel a pénz, a lányt sem, a családot miért? Meg könyörgöm miért hiszik azt, hogy én azért megyek oda át a barátnőmmel, hogy ingyen éljünk a nagyszülőkön? Ha probléma közöljék normálisan és a kapcsolatunkba ne szóljanak már bele....
Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni ezt az egészet. A barátnőm nagybátyja megpróbált fizikai erőszakkal kidobni amikor sírva fakadt miatta a lány, én azóta be nem tettem oda a lábam és a barátnőm is nagy ívben kerüli a házat.
Nem ismerem a helyzeted, de a semmiért nem csinálhatják.
Én is ilyen helyzetben vagyok a lánytestvéremmel, aki kitűnő tanuló, tökéletes alakja van, sportos okos barátja volt legutóbb. Akivel most jár például egy focista(a környéken elég nagyképű f*szkalapok) aki éppen csak nem bukik meg és eddig csak 13-14 éves partik*rvák társaságát élvezhette. Azonban nem avatkozok a dolgaiba.
Szarnék rájuk. A barátnődnek hál'Isten helyén van az esze, nem megy vakon az ősök után.
Aludjatok csak nálatok. Ne bunkózz a szüleivel, ne is ócsárold a barátnődnek, de ha megkérdezi, hogy miért nem náluk vagytok, mondd el neki újra a történetet. Bár nem hiszem, hogy elfelejtené. Kerüld a szülőket, de ha bármikor felkeresnének téged, hogy pl menj hozzájuk vendégségbe, akkor legyél közvetlen.
Én legalábbis ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!