Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek én ebben a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek én ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom, úgy érzem talán be is jön nekem. De a probléma, hogy hosszú ideje szerelmes egy másik lányba akinek az érzései nem kölcsönösek és ezt a srác is tudja... azóta minden lépése után szomorú... a probléma, hogy ezen az indokon elég sokat iszik, és ez nagyon nem tetszik nekem. mondjuk az se, hogy más után sír. Szeretnék segíteni neki, de nem tudom hogyan
2013. jún. 11. 21:34
 1/5 anonim válasza:
..... Inkább nem irok semmit
2013. jún. 11. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Annyi lenne a kérdésem, hogy most akkor segíteni akarsz neki talpra állni és továbblépni szeretetből, vagy (nem ítélkezésből meg bunkózásból feltételezem) kicsit közben ki akarod használni a helyzetet, és reméled, hogy ezáltal még közelebb kerülhetsz hozzá, illetve, hogyha elfelejti a csajt s akkor talán lenne esélyed nálad?
2013. jún. 11. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
hát öööööööööö, izééééééé... beszélgess el vele! ennél jobbat nem tudok mondani! nem az lenne a legegyszerűbb???
2013. jún. 11. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne kezdj vele, csak egy pótlék lehetnél max, akin néha élvezkedne, mert nincs más, és a barátságotok is tönkremenne.
2013. jún. 11. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
nem akarok potlék lenni :D és kihasználni se akarom a helyzetet... és beszélgetek vele :D de rossz látni, hogy szenved ezen akarok változtatni
2013. jún. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!