Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Anyámnak gyönyörű nagy, feszes mellei vannak. Ez sokszor fel szokott izgatni, akkor amikor felém hajol, vagy fehérneműben látom, amikor több is megmutatkozik belőlük.

Meg próbálom nem észre venni, visszafogni magamat.

De nem tudom hogy mit tehetek ... :/

2011. aug. 12. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
szerezz egy barátnőt, de nagyon gyorsan!/feltételezem, h fiú vagy/
2011. aug. 12. 18:43
 2/5 petrikk válasza:
batya te rá vagy izgulva anyádra.. vagy nem is az anyád azért izgulsz rá, de szerintem kérdezz rá hogy ő e az igazi anyád aztán vágd gerincbe már bocs hogy így beszélek anyudról csőőő
2011. aug. 12. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ráizgolva.. csak felizgatnak a nagy feszes mellei... Kedves 2. válaszoló, ebben a helyzetben szerintem te is így lennnél...
2011. aug. 12. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
M.I.L.F. szószerint?!
2011. aug. 12. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
ez nagyon beteg xD
2011. aug. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!