Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetek ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ilyen helyzetben? 14/F

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nekem nagyon tetszik, sokat beszélgettem vele, mikor rátértem arra msn-en, hogy tetszik nekem azt mondta h gondolkodnia kell. További beszélgetések után az egyikbe azt írta, hogy nem bír úgy kapcsolatot kialakítani, hogy nem érez semmit, és, hogy már nem lehet semmi töb a barátságnál. Már egy jó ideje mondta ezt,de még mindig reménykedek, hogy összejövünk, folyton magam előtt látom, mindenről ő jut eszembe, stb..

Mit tegyek?!

2011. febr. 18. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
talán nem msn-en kéne megbeszélni....
2011. febr. 18. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezt MSN-en beszéltétek végig? Akkor ne csodálkozz. Legyél bátrabb, hívd el valahova meginni valamit, akár mint barát, és ha rájön, hogy mégis beléd tudna szeretni, akkor beléd is fog. Arra viszont figyelj, hogy csak is akkor mondd ki, hogy szereted, ha tényleg szereted. 14 éves korban biztos vagyok benne, hogy nem tudod mi a szerelem. Én 19 éves vagyok, és én sem tudom a mai napig, viszont voltak nehéz napjaim amiatt, hogy a lány azt mondta, hogy szeret engem, aztán hopsz, mégsem...
2011. febr. 18. 22:10
 3/14 anonim ***** válasza:
hagyd elmenni, jön másik :) pláne ilyen fiatalon :)
2011. febr. 18. 22:10
 4/14 A kérdező kommentje:
De nem bírok élőben beszélni vele sajnos, mert folyton lányfalkákban járkál :S tipp?
2011. febr. 18. 22:17
 5/14 anonim ***** válasza:

probaj utalni szamara h mijen fontos neked de ne viselkedj ,,hulyen'' teljesen termeszetesen de megis maskent

tudom h nehez de ra lehet erezni

ja es ha van valami beszedes kozos temad ami ot is erdekel/het akor ne msn en beszeld meg vele hivd ki es hivd meg egy pohar italra ijen fiatalon csak uditot ajanlok bar en hamarabb ittam alkoholt nagy menyisegbe

es ha nem jon osze ne bankodj van meg egy par eved oszeszedni valakit

2011. febr. 18. 22:20
 6/14 anonim ***** válasza:
telefonon vagy msn en szoj neki h 4 szem kozt szeretned
2011. febr. 18. 22:21
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat :)
2011. febr. 18. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:

vagy vigyel magadal fiufalkat

az is hatasos neha

onbizlmat ad

2011. febr. 18. 22:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Nagyon úgy néz ki, hogy ez a hajó elúszott:(

De ne csüggedj, fiatal vagy még, jön majd más!:) csak ne görcsösen keresd, nézelődj stb...

2011. febr. 18. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem rugdosd meg és közben mond neki: Dögölj meg te k...a, ha nem jössz össze velem,kitépem a gerinced" Sztem ezek után összejön veled.Üdv
2011. febr. 18. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!