Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyen helyzetben? 14/F
Van egy lány aki nekem nagyon tetszik, sokat beszélgettem vele, mikor rátértem arra msn-en, hogy tetszik nekem azt mondta h gondolkodnia kell. További beszélgetések után az egyikbe azt írta, hogy nem bír úgy kapcsolatot kialakítani, hogy nem érez semmit, és, hogy már nem lehet semmi töb a barátságnál. Már egy jó ideje mondta ezt,de még mindig reménykedek, hogy összejövünk, folyton magam előtt látom, mindenről ő jut eszembe, stb..
Mit tegyek?!
probaj utalni szamara h mijen fontos neked de ne viselkedj ,,hulyen'' teljesen termeszetesen de megis maskent
tudom h nehez de ra lehet erezni
ja es ha van valami beszedes kozos temad ami ot is erdekel/het akor ne msn en beszeld meg vele hivd ki es hivd meg egy pohar italra ijen fiatalon csak uditot ajanlok bar en hamarabb ittam alkoholt nagy menyisegbe
es ha nem jon osze ne bankodj van meg egy par eved oszeszedni valakit
vagy vigyel magadal fiufalkat
az is hatasos neha
onbizlmat ad
Nagyon úgy néz ki, hogy ez a hajó elúszott:(
De ne csüggedj, fiatal vagy még, jön majd más!:) csak ne görcsösen keresd, nézelődj stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!