Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem hogy kellene egy barátnő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Félreértés ne essen, nem vagyok homofób én is szeretem a jó csajokat :). Még nem volt barátnőm, olyan 7-8 os koromban kövérebb voltam, akkor szerettem volna, de nem volt esélyem, most így 2 év elteltével valamiért annyira nem érdekel. (pedig most lenne rá jelentkező, mert rendesen az edzés a szenvedélyem) . Az utcán látom a női ,tekinteteket magamon, csak sajnos félénk is vagyok a múltam miatt, úgy írnám le magam, hogy szőke jóképű fiú :) Meg nem tudom, hogy valaki érzett-e már így, de szerintem csak teher lenne nekem egy barátnő :( Normális válaszokat szeretnék, szerintetek miért van ez? Nagyon köszi előre is!2013. júl. 6. 17:17
1/10 Akszidentális Errőr válasza:
Fiatalka vagy még, szerintem ez nem probléma. Ha 5 év múlva is így lennél, akkor már talán az lenne. Amúgy a homofóbia az a melegektől való undor, szerintem te homoszexuálist akartál írni, miszerint az nem vagy. :)
2/10 anonim válasza:
majd kicsit később majd akarsz barátnőt
nem kell siettetni, szerintem az sokkal rosszabb ha vki csak azért jár egy lánnyal/fiúval, mert az ismerőseik is ezt csinálják
majd ha találsz egy rendes lányt aki tetszik, te is akarni fogod
3/10 anonim válasza:
Nem csodálkozom, hogy így érzel. Annyi van belőlük, mint a szemét. Buták, közönségesek, unalmasak, egyformák. Nincs bennük fantázia, ha fullos a segge akkor sem.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket :) 1 válaszoló, igen :) a harmadiknak igaza van, rátapintottál a lényegre. Nem is tudom, kinek tetszenek a facebookos ribik.:)
2013. júl. 6. 18:23
5/10 anonim válasza:
jó srác vagy :)
legalább te nem vagy olyan, aki csak azért tartja a csaját h legyen, és legyen kivel dicsekedni, ugyanis velem ezt csinálták..
6/10 PaperRabbit válasza:
Szerintem oké hogy nem kell még.Sőt jobb is.Hidd el sok a baj velük:D Vagyis nekem volt pár apróbb problémám.Ja és a homokos és a homofób két külön dolog,csak hogy tisztázzuk.
7/10 A kérdező kommentje:
Még várom az igazit :)
2013. júl. 7. 20:57
9/10 anonim válasza:
8.-os volt 2 éve tehát akk most 10-es volt valszeg...szval 16-17 lehet...mint ÉÉN :D
10/10 A kérdező kommentje:
16 f :)
2013. júl. 12. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!