Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretheti még a volt barátnőjét?
Figyelt kérdés
3 évig voltak együtt, olyan 5 hónapja szakítottak. Mi pedig 2 hónapja vagyunk együtt, teljesen jól össze passzolunk, azt hittem.. de megcsalt a múlthéten a volt barátnőjével, sokat ivott és elgyengült. Most pedig nem beszélünk, nem válaszol a tegnap írt levelemre se. És ez szörnyű.. mert én szeretem :( nem tudom mi tévő legyek. Hagyjam, hogy majd keres?
26/L
2013. júl. 3. 23:02
1/20 anonim válasza:
Ne alázkodj meg! Hagyd, hogy keressen, bár én nem adnék esélyt, ha engem kérdezel.
2/20 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy a volt barátnője többször is megcsalta, ugyanavval a pasival, és mindig meggondolta magát, hogy ő már pedig az én jelenlegi?!barátomat szereti, most is vissza akarja könyörögni magát...
2013. júl. 3. 23:04
3/20 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom. Nem kellene neki megbocsájtani neki, de képes lennék rá.
2013. júl. 3. 23:05
4/20 anonim válasza:
Nem bírom csak úgy nézni, hogy egy nőtársam ilyen h-ülye legyen, már elnézést. Nehogy szóba állj vele ezek után! Ennél azért több vagy, nem?!
Kit érdekel, hogy keres-e, nehogy már tűkön ülve várd!
Eszem megáll...
5/20 A kérdező kommentje:
A hétvégén lehet a barátom?! is jön egy buliba, ahova én is. És ott lesz a volt barátnője is.
Nem tudom mi tévő legyek, ha addig se keres.
2013. júl. 3. 23:06
6/20 anonim válasza:
Teljes mértékben igaza van Endless Route-nak.
7/20 anonim válasza:
Leginkább SEMMI. Tanuld meg lesz.arni! Semmit nem érdemel ezek után.
8/20 anonim válasza:
Egyszerűen szard le és ennyi. Ne legyél már szeretetqrva.
9/20 anonim válasza:
buta vagy.. ha ezután még keresed..
10/20 anonim válasza:
Te lány... két hónap után félremalackodott, majd utána még te tepersz utána, te hívogatod?! Mi vagy te, lábtörlő? Nem biztos, hogy szereti az exét, de az 100% hogy téged nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!