Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeretheti a barátnőjét?
Épp arról megy a vita, hogy van egy srác, aki 26 éves, és 4 éve van egy 23 éves barátnője, majdnem 100km választja el őket, a srác havi szinten 2× megcsalja, úgy hogy lefekszik másokkal. Erről mi a véleményetek? Mert szerintem egyáltalán nem szereti a csajt. De a barátnőm, aki régebb óta ismeri a pasit, ő azt állítja hogy attól még imádja a barátnőjét. Hát, szerintem ha valaki szeret valakit, nem csalja meg, és tiszteli annyira hogy nem csalja meg. Nem de?
16L
Attól még szeretheti... Sajnos a fiúk ilyenek... Nem birnak magukkal,az ösztönneikkel... És lehet nem elég neki az,amit a csaj nyújt. Gyakran találkoznak?
20/L
Szeretheti, igen... Oda-vissza lehet érte.
Nem bírom felfogni, hogy a sok birka hogy meri feltételezni, hogy "szerelem nélkül nincs szex"... Már hogyne lenne??? Még izgalmasabb, jobb is így! Persze ez a puhap.csű, vagy ronda kanoknak felfoghatatlan...
Én is szerettem a barátnőimet, de ha úgy adódott, félreléptem... Miért? Csak! Ezt diktálták az ösztöneim, és valljuk be, a szex mindenkinek jól esik!
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!