Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretheti egy srác úgy a barátnőjét, vagy jobban, mint a legelső szerelmét, akivel sokáig volt együtt?
szal szeretnék tőle közös képet, és látni nála h kirakja valahol a fotómat, fotónkat, mert eddig a telefonjába készített rólam egy képet,
ennek örülök :)
de legalább mindenről őszintén beszél és ez tetszik :)
egyre több emléket szeretnék, azaz tárgyat, ami hozzá köt
amiről én jutok az eszébe, és h ez ne nyomassza, hanem inkább összekössön minket :)
Ne edd magad a volt nője miatt. Az a múlt, és te vagy a jelen. Valószínűleg azért van veled, mert téged szeret, nem az előző bnőjét.
A kérdésre a válasz : Igen, szeretheti úgy, sőt még jobban is a jelenlegi bnőjét, mint az exét.
Szerintem legalábbis...
persze h szeretheti miért ne ?
19F
köszönöm
nekem is ő az x-edik pasi, és eddig őt szeretem a legjobban, vagyis őt igazán, tisztelettel is, ragaszkodással, szerelemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!