Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretheti még a volt barátnőjét?
Figyelt kérdés
3 évig voltak együtt, olyan 5 hónapja szakítottak. Mi pedig 2 hónapja vagyunk együtt, teljesen jól össze passzolunk, azt hittem.. de megcsalt a múlthéten a volt barátnőjével, sokat ivott és elgyengült. Most pedig nem beszélünk, nem válaszol a tegnap írt levelemre se. És ez szörnyű.. mert én szeretem :( nem tudom mi tévő legyek. Hagyjam, hogy majd keres?
26/L
2013. júl. 3. 23:02
11/20 anonim válasza:
ha mazochista menj vissza hozzá, am meg legyen már eszed!!!!!!
12/20 anonim válasza:
hát ha szereted érezni a fájdalmat..
akkor várd tárt karokkal..
ha nem, akkor meg dobd ki.. és ne is foglalkozz vele többet..
13/20 anonim válasza:
Ha most visszafogadod még inkább megfogja veled tenni,mert lovat adsz alá.Lesz@rja mit érzel,csak magával törődik,megérdemlik egymást a volt barátnőjével.
14/20 A kérdező kommentje:
Nehéz kidobni, ha nem beszélünk...
és nem, nem keresem.
2013. júl. 3. 23:11
15/20 -=Koldus=- válasza:
Ha elmész a buliba akkor legalább Te is láthatod majd ahogy kavar a volt nőjével. Ha neked ez kell akkor hajrá.
16/20 A kérdező kommentje:
de nehogy már miattuk ne menjek el...
2013. júl. 3. 23:15
17/20 -=Koldus=- válasza:
Én nem mondtam, hogy ne menj el, csak szóltam, hogy biztos látni fogod kavarni a volt nőjével, mivel buli=pia=elgyengülés.
18/20 anonim válasza:
Én tuti nem mennék el,és igen pont miattuk.Most is rosszul érzed magad egy gyökér miatt,ha látod őket még rosszabb lesz.Kell ez neked?
19/20 anonim válasza:
Menj el, és látványosan sz.ard le őket!
20/20 anonim válasza:
Szia ! Az én véleményem az ,hogy Igen szeretheti még a volt barátnőjét ! 3 év után 5 hónap alatt (pontosabban 3 ! ,mert mint irod 2 hónapja vagytok együtt ) nem múlik el csak úgy a szeretet/szerelem .Szerintem a srácnak még nem lett volna szabad leköteleznie magát ,nem kellett volna kapcsolatba bonyolódnia .Most még annyira képlékeny az egész .A ti esetetekben egyáltalán nem lehet ennyi idő után komoly kapcsolatról beszélni .Könnyen lehet ,hogy ebből te kerülsz ki vesztesen ,mert 3 évet két hónap nem tud felülirni . Ne erőltesd a dolgokat ,majd a srác keres téged ha akar ,mert egy alkalommal azért kiváncsi lennék ,és végighallgatnám a véleményét a kialakult helyzetről ,aztán majd kiderül merre tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!