Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek tetszik ez? (lanyok) ->

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek tetszik ez? (lanyok) ->

Figyelt kérdés

Eleg osszetett lesz. probalom minden tulajdonsagomat beleomleszteni:

Kulso:Izmos(sokan azt mondjak tul izmos)nem nagydarab 83 kg

Legtobben eleg jokepunek tartanak.Kulsovel sose volt gond!apolt, rovid barna haj, barna szem.

Belso es egyeb : itt kezdodnek a gondok:)

nem valasztom kette a rossz es a jo tulajdonsagokat de probalom nem teljesen omlesztve.

makacs, onfeju, egoista, hirtelen haragu,romantikus, figyelmes,huseges(legfontosabb oda-vissza)sokszor lusta, szeretek sokat aludni, sokat az agyban lenni, szexorult(nagyon nagy igeny(napi minimum 2)sportos, szeretem a sportos lanyokat. piszkalodo,minden hulyesegre megjegyzest teszek, tul sok szexista vicc, egyebkent humoros eletvidam mindig mosolygos(megha valami nagyon rossz dolog tortent is)erzeseimet elrejtem sokszor,ha jo azt is mivel bizalmatlan vagyok, ha egyszer eljatszottak nem nngyon lehet visszanyerni.nagyigenyu,buszke,erzeki, vadallat, egyik pillanatrol a masikrra valtozok:S az egyszer biztos h nem unalmas az elet velem de neha sok. sokszor elviselhetetlen...meg sorolnam kiegeszitem ha eszembe jut meg valami.

oszinte valaszok koszonom nem zavar ha negativ

2013. júl. 6. 00:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem rajtam múlik, belefáradtam abba hogy nekem kell lány létemre mindig udvarolnom a fiúknak, aztán a vége az lett hogy megaláznak...
2013. júl. 7. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!