Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek tetszik ez? (lanyok) ->

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek tetszik ez? (lanyok) ->

Figyelt kérdés

Eleg osszetett lesz. probalom minden tulajdonsagomat beleomleszteni:

Kulso:Izmos(sokan azt mondjak tul izmos)nem nagydarab 83 kg

Legtobben eleg jokepunek tartanak.Kulsovel sose volt gond!apolt, rovid barna haj, barna szem.

Belso es egyeb : itt kezdodnek a gondok:)

nem valasztom kette a rossz es a jo tulajdonsagokat de probalom nem teljesen omlesztve.

makacs, onfeju, egoista, hirtelen haragu,romantikus, figyelmes,huseges(legfontosabb oda-vissza)sokszor lusta, szeretek sokat aludni, sokat az agyban lenni, szexorult(nagyon nagy igeny(napi minimum 2)sportos, szeretem a sportos lanyokat. piszkalodo,minden hulyesegre megjegyzest teszek, tul sok szexista vicc, egyebkent humoros eletvidam mindig mosolygos(megha valami nagyon rossz dolog tortent is)erzeseimet elrejtem sokszor,ha jo azt is mivel bizalmatlan vagyok, ha egyszer eljatszottak nem nngyon lehet visszanyerni.nagyigenyu,buszke,erzeki, vadallat, egyik pillanatrol a masikrra valtozok:S az egyszer biztos h nem unalmas az elet velem de neha sok. sokszor elviselhetetlen...meg sorolnam kiegeszitem ha eszembe jut meg valami.

oszinte valaszok koszonom nem zavar ha negativ

2013. júl. 6. 00:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pedig hinned kellene, tipikus kos vagy, én is az vagyok, csak lány és hát két kapitánnyal rendszerint elsüllyed a hajó :)
2013. júl. 6. 01:00
 12/21 anonim ***** válasza:
csicska vagy, rapszodikus érzelemzavaros hülyegyerek
2013. júl. 6. 01:02
 13/21 A kérdező kommentje:
csicskanak nem mondanam magam...de igen vannak feltekeny emberek joreszt mind az.mindenkiben van ah bennem is.igen volt egy par eves kapcsolatom es sok veszekedes volt, igen uralkodo tipus vagyok, de meg annal is roszabb, nem tudok vesziteni, minden helyzetben kiervelem magam meg ha nem is ugy van,de a veszekedes utani szex a legedesebb,tuzesebb.mit nem adnek most egyert;)
2013. júl. 6. 02:22
 14/21 anonim ***** válasza:
A túl izmosak nem jönnek be az arcod biztos bejönne. Jó pont h hűséges vagy és kimutatod az érzéseid.Az már klassz ha poénkodsz és vidám vagy :D .az viszont annyira nem h egoista vagy xD meg h szexőrült xD lustaság nem baj kell azis . Biztos találsz hozzád illőt. Sok sikert!!
2013. júl. 6. 16:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Egyszer majd úgyis megtalálod azt aki pont HOZZÁD illik.

Az lehet 2 hét, 8hónap, 5 év . De előbb vagy utóbb jönni fog az igazi :)

2013. júl. 6. 17:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem tudom eldönteni, hogy Te most egészséges önbizalommal rendelkezel, vagy túlszárnyalod azt?! De bizonyára csak azért nem jönnél be nekem, mert az egóddal elvennéd az én kicsi önbizalmamat, s nekem inkább olyan pasira lenne szükségem aki azt sugallja nekem, hogy szép és jó vagyok neki, nem pedig az ellenkezőjét. Sportosnak annyira vagyok sportos, hogy heti 2x lejárok konditerembe vagy úszni, bár ez nem látszik meg rajtam... mindenhol van rajtam egy kicsi... gondolom te olyanokat is eszel amitől izmos leszel.(én menzakaján élek jóformán) Soha nem lennék neked jó, és ezt hamar megunnám. Viszont szeretem ha valaki kicsit rámenősebb, de semmibe se mennék bele kényszerből, (azért a "mézesbödön" mindig nyitva állna :D) főleg, ha még friss a kapcsolat. A tulajdonságaidból ítélve nem tudom belőled kinézni a hűséget, sem az odaadást sem a romantikát, valahogy úgy képzellek el hogy Te irányítod a kapcsolatot, és ahogy fütyülsz a lánynak úgy kell táncolnia. De a sportolást ne hagyd abba, biztos jól nézel ki:) Egyébként én is híve vagyok a szexista vicceknek, beszólásoknak, mindenbe meglátom a perverz oldalt :) Te lehet, hogy az esetem lennél csak 99% hogy fordítva nem így lenne :)
2013. júl. 7. 00:57
 17/21 anonim ***** válasza:
utolsó, neked semennyi önbizalmad sincs :D nem értem a nők hogy képesek ilyen szinten degradálni magukat, akár egy darab kaki szintjére
2013. júl. 7. 02:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem degradálom magam, egyszerűen ilyen az élet, ha neked tetszik valaki annak te úgysem, s fordítva is.:) (Az én életem ilyen, a szerencsésebbeké/szépeké/ nem)
2013. júl. 7. 02:49
 19/21 anonim ***** válasza:
te is lehetsz szerencsés,minden rajtad múlik
2013. júl. 7. 03:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen pont ez volt a baj h degradaltam a kapcsolatom ezzel a tulzott onbizalommal...es igen szeretem ha fenyeznek...es igen olyan voltam h majdnem minden bnomet megcsaltam de valtoNak az ido megtanultam h nem szabad (sajat karomon)soha nem tennem es amit megfogadok az mindig ufyis van ha beledoglok is...kicsit maradi is vagyok...egyebkent mar 25 felett...kosz csajok az ertelmes hsz
2013. júl. 7. 05:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!