Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hódítsam meg? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BeuusC. kérdése:

Hogyan hódítsam meg? Nagyon tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy már megadtam többszöris magamat a fiúnak. De ő már jópárszor megmondta, hogy köztünk barátságál soha nem lehet több. De ugye már volt csak ennél több nem. Azt mondta nem vagyok az esete. De ha lefekszik velem akkor hogyne lennék. nem értem. A fiú 19éves én 15. Valahogy elkéne érnem, hogy belém szeressen. Ötletem sincs, hogy csináljam mert eddig bárkit megkaphattam, Ő az akit tényleg nem tudok megszerezni. És szerintem nem vagyok az a nagyon csúnya sem [link]

Segítsetek légyszíves, hogyan szeressen belém:\\

2013. júl. 5. 19:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nekem nem vagy szimpatikus a kép alapján annyira azért nem vagy szép mint amennyinek hiszed magad de a te életed, ugy cseszed el ahogy akarod .
2013. júl. 6. 23:01
 12/17 anonim válasza:
Szerintemmeg nagyonjócsajszi megmutattam az öcsémnek és neki is nagyon bejön :)
2013. júl. 6. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Csak szexet akar a pali hidd el.Amúgy nem vagy csúnya.

Állj rajta bosszút egyszerűen jelentsd fel szexuális zaklatásért hisz kis korú vagyakkor majd tanul belőle hogy ne szórakozzon veled!! :-)

2013. júl. 7. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Én - Melinda 25 éves nő - nem gondolom, hogy egy nőnek csak akkor jár szex, ha már kapcsolata van valakivel, nekünk is jogunk van szexelni akkor és azzal akivel csak akarunk.

Viszont az én tanácsom az, hogy szerintem még öt évig csak finoman habzsold az életet. A férfiakkal kapcsolatban pedig egy dolgot kell megtanulni de kőkeményen: akivel baj van, azt ki kell szórni de azonnal. Nem éri meg sem az idegességet, sem a fáradtságot egy olyan férfi akivel gond van, még akkor sem ha szereted. Majd találsz jobbat akit jobban fogsz szeretni, főleg hogy 15 vagy. Van időd még bőven. Ha pedig szexelsz, akkor azt élvezetből tedd, ne pedig azért, mert meg akarsz hódítani valakit. Bármelyik pasi megdugna téged, nem visz előrébb kapcsolati téren ha bárkinek is odaadod magad. Csakis a személyiségeddel érheted el, hogy beléd szeressen egy férfi.

2013. júl. 15. 09:07
 15/17 anonim válasza:
Vajon miért látom úgy, hogy szajhaként viselkedsz? :)
2013. júl. 27. 03:33
 16/17 anonim ***** válasza:

EZ jó. Először röhögtem utána meg sírtam.

"ő már jópárszor megmondta, hogy köztünk barátságál soha nem lehet több" - Ennek melyik részét nem érted? (igen azt vágom h szereted de ha ő nem akkor b***hatod)

"Azt mondta nem vagyok az esete. De ha lefekszik velem akkor hogyne lennék" - Na ez a rész volt amikor másodpercek alatt sírtam és nevettem xD istenem, hát ez k**va jó :D

"eddig bárkit megkaphattam" - Hát jó neked, semmi nagyképűség, r**ancság sesemmi, oké h tanácsot kérsz és nem osztást de erre nem lehet mást :D

Nem tudom h fogsz e valaha agyat meg ilyen gerinchez hasonló, meg erkölcsi féle dolgokat növeszteni de így h 15 évesen lazán döngetnek.., hát sok sikert az élethez, csá! :D

2013. júl. 27. 05:00
 17/17 anonim válasza:
Egy férfi érzelmek nélkül is lefekszik 1 lánnyal (bizonyos lányoknál is van ilyen)keress mást csak kihasznál
2013. aug. 30. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!