Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Olyan tanácstalan vagyok! Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem vagyok felszínes csak senkit nem akarok hitegetni és megbántani. Van az exem akire egyből igent tudtam mondani, de most nem ez a lényeg. Vannak most más pasik akiknek bejövök, de ők nekem nem annyira, nem járnék velük egy szóra sőt.. Szóval inkább menjek bele egy ilyen viszontagságokra épülő kapcsolatba, vagy várjam meg azt akiért tényleg oda vagyok?(belsőre sem nagyon az eseteim, az egyik az öcsém lehetne, a másik meg bunkó velem, de mindig ír. Mintha csak megakarna fektetni, amire célozgat isleplezve)2013. jún. 24. 17:21
1/2 anonim válasza:
"Abban higgy amit a szíved diktál..."
2/2 anonim válasza:
Nem fuss bele egy kapcsolatba, csak hogy legyen valakid. Várj még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!