Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Iszonyat szeretem a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyat szeretem a barátnőm, még is unom, -ilyen létezik? 18/F

Figyelt kérdés

Nem mennék túlságosan bele a sztoriba, lényeg hogy a barátnőm (lassan egy éve vagyunk együtt) a mindenem, a barátom, szerelmem, a családom. Nem azért mert rákényszerülök hanem mert ő minden téren megfelel, és jobb mindenkinél.

Na a probléma az viszont hogy az elmúlt gy hónapban kb. úgy érzem hogy unom, és bár nem akarom észreveszem magamon hogy tudat alatt kerülöm blablabla... Nem terhellek titeket.

Ilyen létezik? Tényleg iszonyat szeretem ezért is nem szeretnék egyből szakítani, mással már megtettem volna de nem vele. Saját tapasztalat, segítség vagy tipp? Köszönöm előre a normális válaszolóknak, megy a zöld mancs.:)

2013. jún. 30. 16:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
Bazdmeg, nekem megegy barátnőm sem volt, pedig 18 vagyok🤬
2021. szept. 5. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!