Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Halotattok már ennél durvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halotattok már ennél durvább lerázós szöveget? Vagy létezik, hogy egy 18éves fiú ennyire hisz ezekbe a hülyeségekbe?

Figyelt kérdés

Volt egy srác aki nagyon tetszett, randiztunk is kétszer.. az első nagyon jól sikerült. A második is jól indult, míg meg nem kérdezte, hogy mikor van a szülinapom? Mondtam, hogy október 28 erre az volt a válassza, hogy "Basszus akkor Te egy ki.baszott skorpió vagy" és konkrétan lehordolt minden féle erőszakos, makacs, szexéhes őrültnek..aztán közölte, hogy ha fizetnének érte se találkozna velem többször.. Persze nem hagyom, hogy ócsároljon egy ilyen kisféreg csak azért, mert épp nem julius 16-án születtem..Szóval jól összevesztünk, elküldtem melegebb éghajlatra.. és volt pofája gúnyosan megjegyezni, hogy "láttod erről beszéltem..az összes skorpió pszihopata"

Most komolyan.. van.olyan ember aki, hisz a horoszkópba?? Attól lesz valaki psziho, hogy mikor született?! Szerintem inkább Ő a nem normàlis...

2013. jún. 29. 16:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Inkább örülj, hogy ez a horoszkópod, és ilyen hamar kiderült, hogy mekkora barom.
2013. jún. 29. 16:05
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Legyél hálás, hogy megszabadultál tőle.
2013. jún. 29. 16:06
 3/16 anonim ***** válasza:
16%
Igaza volt, egy pszichopata vagy, de nem a csillagjegyed miatt.
2013. jún. 29. 16:06
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
nem normális az biztos. ha hisz a horoszkópban akkor azért ,ha ezzel akart lerázni akkor azért.
2013. jún. 29. 16:07
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy azok tényleg egy f...kalap emberek. De nem a horoszkóp alapján kéne ítélkeznie. Nekem csak gondom volt skorpió nőkkel.
2013. jún. 29. 16:08
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem ép O.o

Amúgy én meg október 24.,szóval veled vagyok,mint skorpió :D

2013. jún. 29. 16:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Mért lennék pszihopata, kedves 3. válaszoló? Szerintem más se nézné el, hogy így beszéljenek vele egy zsúfolt utcán..ráadásul félig kiabálva és alaptalanul.
2013. jún. 29. 16:09
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Most komolyan.. van.olyan ember aki, hisz a horoszkópba?? el sem hinned hogy milyen sokan

nekem a legrovidebb randim volt 1 horoszkop manias csajjal

2013. jún. 29. 16:10
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
Pont ahogy az első mondja!
2013. jún. 29. 16:10
 10/16 acelsziv ***** válasza:
100%
Köszönd meg neki, kérdező. Legalább idejekorán bemutatkozott neked. Így most rögtön tudsz valami értelmesebbet keresni.
2013. jún. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!