Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Halotattok már ennél durvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halotattok már ennél durvább lerázós szöveget? Vagy létezik, hogy egy 18éves fiú ennyire hisz ezekbe a hülyeségekbe?

Figyelt kérdés

Volt egy srác aki nagyon tetszett, randiztunk is kétszer.. az első nagyon jól sikerült. A második is jól indult, míg meg nem kérdezte, hogy mikor van a szülinapom? Mondtam, hogy október 28 erre az volt a válassza, hogy "Basszus akkor Te egy ki.baszott skorpió vagy" és konkrétan lehordolt minden féle erőszakos, makacs, szexéhes őrültnek..aztán közölte, hogy ha fizetnének érte se találkozna velem többször.. Persze nem hagyom, hogy ócsároljon egy ilyen kisféreg csak azért, mert épp nem julius 16-án születtem..Szóval jól összevesztünk, elküldtem melegebb éghajlatra.. és volt pofája gúnyosan megjegyezni, hogy "láttod erről beszéltem..az összes skorpió pszihopata"

Most komolyan.. van.olyan ember aki, hisz a horoszkópba?? Attól lesz valaki psziho, hogy mikor született?! Szerintem inkább Ő a nem normàlis...

2013. jún. 29. 16:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Teljesen nemnormális. A horoszkóp alaptalan állatság.

Amúgy meg még, ha igaz is lenne, a skorpió a legkirályabb jegy. ;)

2013. jún. 29. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
2013. jún. 29. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
33%

a skorpió lányok valóban kicsit vehemensek. annyira nem tartom ezt az esetet durvának, végülis őszinte volt nem? nem húzta az agyad és nem bas*zott át!

nekem eddig a: "nekem most nem jó, mert épp festik a lakást" volt a legszarabb szöveg amit mondtak a 10 éves pályafutásom alatt. amúgy ha ekkora fa*rok az illető akkor így jártál jól, hogy időben kibújt a szög a zsákból!

2013. jún. 29. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy mihamarabb megszabadultál egy ekkora gyökértől.
2013. jún. 29. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Te is október 28-i vagy? Jujujuj, mi megölnénk egymást, mert én is és tényleg pszichopata tudok lenni néha.
2013. jún. 29. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkit sem megbántani de én is első szempontból horoszkóp alapján szűrök, hidd el nagyon sok minden kellemetlen dologtól, helyzettől, és embertől tudod így magad megkímélni.

Szintén nem akarom a skorpiókat bántani de őket kifejezetten kerülöm, és ezt javaslom az összes ismerősömnek is akiről tudom hogy valamennyire hisz ezekben.

Eddig még nem csalódtam ebben a módszerben, az a manusz bármennyire furának tűnt vagy esetleg bunkó volt de igaza volt. Nekem csak negatív tapasztalatom van a skorpió nőkkel. A horoszkópban én már nem hiszek hanem tudom hogy van, mert sok embert ismerek és szinte mindre ráillik a csillagjegye, azok a tulajdonságok amik a jegyre vonatkoznak. Ezt pl akkor bizonyítottam amikor szülinap tudta nélkül több ember előtt megmondtam egy emberre hogy valszeg ilyen jegyű és úgy volt.

2013. júl. 2. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!