Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondta ezeket? Csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezeket? Csak az alkohol miatt volt?

Figyelt kérdés

Múlt hétvégén elmentem bulizni pár barátommal és jött velünk a kiszemelt fiúm is. Az este nagyon jóban lettünk, sokat beszélgettünk és táncoltunk is. Ittunk alkoholt is, én nem igazán, viszont a kiszemeltem elég sokat. Az este vége fele félre hívott beszélni és leültünk egy asztal elé kirakott kanapéra. Ott elkezdte nekem mondani, hogy régóta tetszem neki és hogy nagyon megszeretett, meg hogy imád. Utána még mondta hogy már nagyon régóta csak erre várt, hogy velem legyen, utána pedig csókolóztunk. Azóta beszélgettünk neten, de nem igazán került szóba ez a téma. Szerintetek csak az alkohol miatt tette/mondta a dolgokat vagy esetleg tényleg igaz? Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

17/L és 18/F

2013. jún. 24. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Általában alkohol hatására az emberek gátlásai oldódnak. Lehet hogy valóban szeret téged, csak nem merte volna bevallani.
2013. jún. 24. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá és megtudod.
2013. jún. 24. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Én az alkoholra gyakran mondom a ,,Róka'' jelzőt.
2013. jún. 24. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Mámorosan az ember kevésbé hajlamos hazudni. Azóta viszont (gondolom) józan... Talán hozd szóba te a dolgot... Mondjuk úgy, hogy emlékszik-e mit mondott akkor neked, és hogy komolyan gondolta-e.
2013. jún. 24. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy valakit nem szeretsz, jól benyesel, aztán imádod. Legalábbis velem nem fordult elő, és az ismerőseim körében s találkoztam hasonlóval, pedig ilyen téren láttam én már egyet és mást. Olyan van, hogy szeret, de nem meri elmondani. Tudniillik az alkoholtól bátrabb leszel, sőt néha túl bátor is. Én a következőt javaslom: Csak így tök közömbös hangnemben meg kéne tudakolnod, hogy mi a szitu. Így nem égsz be, ha neadjisten nem gondolta komolyan, (bepiálva ugyebár mindannyian tudjuk, mennyi szarságok össze tudunk hordani) azonban ha komolyan gondolta, akkor hangnemet váltva te is tolhatsz egy heroikus szerelmi vallomást. Szerintem ez a legjobb megoldás, és ha nem gondolja komolyan akkor megmarad az "inkognitó". Elvégre abban, hogy rákérdezel nincsen semmi. Jogos, hogy tudni akarod az igazat, mert ez egy komoly téma, pláne ha csókolóztatok is, mint ahogy írtad.

ui.: Ha csupa olyat írtam, amit feljebb már elregéltek, akkor elnézést a zavarásért, nem olvastam el a többi választ.

2013. jún. 24. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Borban az igazság!
2013. jún. 28. 13:39
 7/8 kolosszus22 ***** válasza:

Az alkohol oldja a gátlásokat, így segít megmutatni az ember igazi valóját. Amit józanul nem mert elmondani vagy zavarban van tőle, azt alkoholok hatása alatt megtette. Olyan nincs, hogy valaki teljesen másképpen gondolkodjon csak mert ivott, inkább csak a valóságot nem leplezi.

26F

2013. júl. 15. 20:17
 8/8 Smile0 válasza:
még szép hogy komolyan mondta!! menj és cselekedj!!!
2013. aug. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!