Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett ez? Mi lehet ebből?
Figyelt kérdés
Na szóval, volt kb. egy hete egy faházas ott alvós buli, ahol egy lánnyal együtt aludtam de semmi más nem történt csak, a combját simogattam, a derekára tettem a kezem és úgy aludtunk el. Meg a lábait betette a lábaim közé. Meg a haja mindig a számba lógott, de olyan jó volt :) Mindig is bejött a lány, meg jóban is voltunk mindig de úgy sose gondoltam rá mert ugye osztálytársam. Pár hét múlv megint lesz egy ilyen buli csak több napra. Mit gondoltuk mennyi esélyem van? 17/F. Azt mondanom se kell, hogy mindketten jók voltunk. De volt még egy fiú aki nyomult rá de őt suliba is mindig lepattintja de én józanon suliba nem nyomulok, de jókat beszélgetek a lánnyal :) Kicsit kusza a story, de nem tudom hova tenni a dolgot, sokat gondolok rá azóta de szerintem nem vagyok szerelmes. (még) :) Na ez jó hosszú lett, de valahova lekellett írnom :))2013. jún. 16. 16:05
1/2 anonim válasza:
Elvileg van esélyed. Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
függetlenek vagytok mind a ketten én a helyedben bepróbálkoznék nála. Nem véletlenül hajtja el azt a másik csávót a suliban. Nem azt mondom hogy csapágyasra hajtsd de egy próbálkozást, némi közeledést megérne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!