Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, a párom mesélt a múltjáról, nem tudom mit szóljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

én 23 éves vagyok,a párom 32.

Tegnap elmeséltem neki a gyerekkoromat,anyuval élek,apum elhagyott minket,mikor 10 éves voltam,erre ő is elkezdte mesélni,hogy miket tett fiatalabb korában.

Azt mesélte hogy sokat füvezett,keményebb drogokat is ki próbált anno,de ezzel felhagyott.

Viszont azt is mesélte,hogy sokat ivott a haverjaival,és volt hogy hulla részegre itták magukat,az akkori barátnője pedig nem nézte ezt el neki,folyamatosan veszekedtek,mesélte hogy egyszer haverokkal elmentek vhová közösen,ők elkezdtek füvezni a kocsiban,párom volt bnője

nekiállt veszekedni párommal,erre ő kirakta az autóból 10 kilométerrel odébb az éjszaka közepén.

Meg hogy olyan is volt,hogy azt mondta neki,elviszi vacsorázni,a csaj elkezdett zuhanyozni,ő meg addig gyorsan lelépett haverokhoz iszogatni,mire elkészült a csaj, már sehol sem volt......

Ezek számomra nagyon negatív dolgok,de nem tudom hogy mit tegyek.

5 hónapja vagyunk együtt,megfigyeltem,hogy mikor iszik,tényleg más lesz.

Nem agresszív,vagy ilyesmi,csak kissé bunkó.

Például ha rászólók hogy szerintem ne igyon többet,mert már látszik rajta hogy sok lesz,olyankor beszól,hogy "majd én tudom mennyit akarok inni!"

Ilyenkor inkább hagyom,egyszer volt,hogy megfogtam magam,eljöttem,és ott hagytam,de bocsánatot kért,s ígérte hogy kevesebbet fog inni.....

Ami viszont még zavar,hogy elég hülye haverjai vannak,akik leszólják,meg beszólogatnak neki,ha nem iszik annyit mint ők.

Tehát volt h elmentünk együtt,megbeszéltük hogy nem issza részegre magát,erre haverjai hurcolászták neki a piát,mikor látták hogy nem iszik.....miért nem jó nekik,hogy annyit isznak,amennyit akarnak,de mást miért piszkálnak,mert ő nem akar inni?

Mi közük hozzá?

2013. jún. 9. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben elgondolkodnék azért rajta, hogy biztos, ő az ideális pasi?

Persze, kapcsolat elején még kedves, aranyos, mindent megtesz érted.

Aztán majd ha már biztos a helye nálad, majd előjön a valódi személyisége...

2013. jún. 9. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Sose higgy senkinek, hogy majd megváltozik, vagy kevesebbet iszik. Főleg, ha nincs benne elég tartás 32 éves létére, hogy ne a haverjai elvei szerint éljen, cselekedjen. Semmi önállósága nincsen, teljesen befolyásolják a barátok, és ezt rajtad fogja kitölteni. Menekülj, amíg tudsz.
2013. jún. 9. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha már nem lenne olyan,akkor mindegy is lehetne,de ezek alapján még teljesen jött "helyre".

Beszéld meg vele.

2013. jún. 9. 17:05
 4/5 ivilicious ***** válasza:

majd megneveled,én is beneveltem a párom,h ha azt mnodom ne igyon többet,nem iszik. duzzog,mint egy hül.yegyerek,de na.

ő 8évvel ezelőtt az ország egyik legnagyobb dílere volt..ukránokkal,stb. az ő múltja a tiédhez képest semmi,szóval nyugi,majd megneveled.

2013. jún. 11. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért vagy egyáltalán együtt egy ex(?)drogos alkoholistával!? Mit vársz tőle hosszabb távon? Ne légy naív..
2013. jún. 11. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!