Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak, vagy ne?

Figyelt kérdés
Az ex pasimmal nem voltunk sokáig együtt. Én szakítottam vele, mert valami baja volt. Állandóan kiabált, üvöltözött, dührohamai voltak neki. Lelkileg nagyon megsebzett, olyanokat vágott csak úgy a fejemhez, melyeken én sem tudtam kiigazodni. Utána páran már mondták, hogy van neki valami baja agyilag. Csak pár hétig voltunk együtt, mivel beteg, próbáltam vele "jóban" maradni. Nem tartjuk a kapcsolatot, de beszéltünk azóta. Most újra kapcsolatban van, ami nem zavarna, ha normális lenne. Attól félek, hogy azt a lányt is bántani fogja, kihasználni, stb... Nem tudom mit tegyek. Szóljak a lánynak, hogy ne sérüljön, vagy hagyjam, és szenvedjen majd?
2013. márc. 28. 22:59
 1/6 legly ***** válasza:

Szerintem ezt nem neked kellene elmondanod, hanem a lány és az exednek kell majd egymás között megbeszélniük.

Üdvözlettel

Legly

2013. márc. 28. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:

nincs értelme szólni mert úgysem fog hinni neked, mert te vagy a "gonosz excsaj aki rosszat akar". akkor sem hisz neked ha igazad van - pedig gondolom az van.

inkább hiszi azt hogy féltékeny vagy, meg vissza akarod kapni a pasit.

tudom, voltam ebben

az én exem meg pszichopata kretén volt, nincsenek érzései, hiába mondtam a másik lánynak, még rám kezdett el gyűlölködni, meg engem szekált.

aztán tanult a leckéből.

most ő próbálta felvilágosítani a következő csajt, de ugyanúgy járt mint én.

talán, ha már 5-6-7 lányat bánt és tesz tönkre lelkileg, és mi össze tudunk fogni, akkor "menthetjük" meg a következőt.

mert 1 ember szavának, nem adnak elég hitelt, pláne nem elvakult szerelmesként.

2013. márc. 28. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
ne szólj, mert ha meg tudja a srác hogy te szóltál még téged fog bántani esetleg. A ány is rá fog jönni. Te pedig örülj hogy megszabadultál tőle és nem zaklat stb. Ilyen embereknél nem ritka hogy nem tudnak tovább lépni és tettlegességig fajul a dolog. Tehát örülj hogy tovább léett és ne haragisd magadra.
2013. márc. 28. 23:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, de az a gond, hogy az elején adja a jófiút, aki szerelmes, stb... és utána kutyába se veszi a másikat. Mikor én össze jöttem vele, valaki írt nekem, de nem akartam elhinni, bárcsak hittem volna...
2013. márc. 28. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:

hát látod, te sem hitted el... persze mert ilyen a szerelem, mindenki a szépek és a jót akarja csak látni a másikban... aki meg rosszat mond, arra vetik a követ.

de még barátságoknál is sokszor ez van.

2013. márc. 28. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
mivel te sem hitted el igy ö sem hinne. lépj tovább és örülj hogy megszabadultál tőle.
2013. márc. 28. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!