Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom apja írt a facebook-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom apja írt a facebook-os üzenőfalamra, szerintetek szóljak a páromnak?

Figyelt kérdés
Csak annyit írt hogy az ő apja és reméli hogy nem baj ha bejelölt... szerintem üzenetet akart írni csak nem az lett belőle... szerintetek szóljak a páromnak vagy nem baj ez neki?
2013. jan. 24. 21:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

sztem a párodnak is van fb-je és látta...

de beszélj róla nyugodtan.

2013. jan. 24. 21:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan megmondhatod neki, hisz csak bejelölt
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
NE HASZNÁLJÁTOK EZT A ROHADT "PÁROM" SZÓT. MERT NEM DERÜL KI BELŐLE, HOGY MILYEN NEMŰ AZ ILLETŐ
 4/18 -=Koldus=- ***** válasza:
100%
Most mi is a baj? Miért kellene szólni neki? Mi van?
2013. jan. 24. 21:11
 5/18 A kérdező kommentje:
de hát a párom :D Nem mindegy hogy ki a nő és ki a férfi? Amúgy meg már megoldódott, csak nem tudtam hogy zavarná-e ha meglátná, mert hátha azt mondaná hogy miért nem töröltem le, hisz ez üzenet lett volna s nem tartozik másra...
2013. jan. 24. 21:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit agyrém már, amit a facebookkal műveltek.
2013. jan. 24. 21:14
 7/18 Mókusgyilkos ***** válasza:

3.: először is: nem tök m1? másodszor: ha a kérdező szerint zavarhatja a párját hogy bejelölte őt az apja akkor több mint valószínű hogy a kérdező csaj és a párja pasi mert:

ha ő pasi akkor:

A: a párja csaj, akinek van 1 meleg apja de a kérdező hetero így nem gáz. [örökbefogadás..]

B: a párja pasi és mindhárman sütnek mint a kályha na most erre mennyi az esély?

ha a kérdező csaj akkor:

A: a párja csaj az apuci hetero viszont a kérdező leszbi szóval nem para.

B: a párja pasi apuci hetero. YEAH

de amúgy ez miért probléma? bejelölt az apja húha..

én meg bejelöltem tesóm pasiját akkor most b*zi vagyok ?:D

sőt 1 régebbi barátjának a húgát :D [most na.. :D a hugicák fincsik..]

http://www.youtube.com/watch?v=Jb2xHGDfCjY

2013. jan. 24. 21:16
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez a "probléma" igazán megért egy kérdést...
2013. jan. 24. 21:16
 9/18 A kérdező kommentje:
Mindannyian jó megfigyelők vagytok, csak az kerülte el a figyelmeteket hogy a problémám az volt hogy írt az üzenőfalamra, méghozzá hogy nem veszem-e tolakodásnak a bejelölést... és nyilván üzenetet akart írni, csak nem úgy sült el. Azzal nincs bajom hogy bejelölt és az sem lett volna baj ha üzenetet ír... csak így mindenki látja amit írt...
2013. jan. 24. 21:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor írsz neki egy üzenetet, hogy nem gáz. A postot meg törlöd. Mert, ha üzenetet akart írni és mégsem azt tette, akkor nyilván nem emelt szintű info érettségije van -> NEM FOG NEKI FELTŰNNI!

Miért kell ezen ennyit agyalni? Nők...

2013. jan. 24. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!