Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom apja írt a facebook-os üzenőfalamra, szerintetek szóljak a páromnak?
Figyelt kérdés
Csak annyit írt hogy az ő apja és reméli hogy nem baj ha bejelölt... szerintem üzenetet akart írni csak nem az lett belőle... szerintetek szóljak a páromnak vagy nem baj ez neki?2013. jan. 24. 21:07
11/18 A kérdező kommentje:
Azt meg nem értem hogy az minek válaszol aki még a kérdés egy részét sem tudja megfejteni... legalább páran jó úton jártak, de Te 4.-es válaszoló...
2013. jan. 24. 21:34
12/18 A kérdező kommentje:
10-es... csak azért agyaltam rajta, mert ha meg csak simán törlöm a posztot és megsértődik akkor lehet hogy a páromnak sem esik majd jól a dolog.... de tény, túlkombinálunk mindent :) én legalábbis...
2013. jan. 24. 21:35
13/18 anonim válasza:
Szerintem megakar erőszakolni, egy vasárnapi ebéd alkalmával, a tyúkhúsleves elfogyasztása után...
Viszont, ha bableves lesz, akkor nem lesz anál, erre készülj fel!
14/18 anonim válasza:
Kár hogy nincs már taigetoszi rendszer. A világ kétharmada elpusztulna. Sok életképtelen idióta.
15/18 anonim válasza:
Nem fog neki rosszul esni. Nem fog neki feltűnni.
Viszont, ha nem akarod törölni, akkor rámész az adatlapodra, kiválasztod a posztot, katt a beállításokra - vagy valami ilyesmit keress, fogaskerék - , és "elrejtés az idővonalról", vagy beállítod valahol, hogy csak te lásd. A lehetőségek adottak. :D
16/18 A kérdező kommentje:
már rejtettem az üzenőfalamról...
Azt meg nem értem mi ez a fellázadás egyesek részéről, sajnos van akinek vannak ilyen hülye kérdései mint most nekem, de ez van, aki válaszol annak megköszönöm, aki nem az meg mehet tovább...
2013. jan. 24. 21:58
18/18 anonim válasza:
Ez miért lenne baj? Csak nem tudja használni az öreg a Facebookot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!