Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet sima csók?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet sima csók? Mit tehetnék? Szóljak?

Figyelt kérdés

Halihó!

Van egy srác, pár hónapja együtt vagyunk. Imádok csókolózni és a srác is nagyon jól tud, de ezen a téren mostanában elég furán viselkedik. Ha a városban vagyunk egy nyílt helyen, akkor "blokkolja" a csókot, mert zavarja, ha látják. Eddig soha nem mondta ezt.. és nem is viselkedett úgy. A másik véglet, hogy csók közben a falhoz nyom, markolássza a fenekem, teljesen bevadul, néha akkor is, amikor láthatnak minket. A két dolog teljesen ellentmondásos..

Még az zavar, hogy a csókok 90%-át én kezdeményezem.. Én egy sima egyszerű csókra vágynék..(bár igaz, hogy a falhoz nyomós is tetszik, de nem kell mindig olyan)

17/L

2012. dec. 28. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Kommunikáció... Ennyit tudok mondani.
2012. dec. 28. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem sértődik meg emiatt?
2012. dec. 28. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez komoly??? Én lennék túl nem is tudom hogy mondjam...

Egy kapcsolat alapja az, hogy BESZÉLGETTEK... nem csak a testi társad, hanem a lelki is... Én nem sértődnék meg, hanem változtatnék. lehet zavarban lennék, de azon könnyű segíteni, és csak örülnék, ha szól, ha valami nem jó. Vice versa!! Én is megmondanám, ha valami nekem nem jó.

F17 (első voltam)

2012. dec. 28. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
De naiv vagy! Nem az zavarja ha látják csók közben. Hanem hogy VELED látják közben!!!!
2012. dec. 28. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha zavarja,hogy látják,akkor valszeg van valakije rajtad kívül. Vagy azt szeretné,hogy hidd.
2012. dec. 29. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Túl van bonyolítva a helyzet találjátok ki mindjárt hogy megcsalja a csajszit.A srác tanulatlan ennyi az egész.

Nem tudja hogy viselkedjen ,zavarban van.Lehet hogy te vagy neki az első barátnője? Mert lehet hogy nem tudja hogy kell viselkedni és ennyi:D

2012. dec. 30. 02:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces válaszokat kaptam, köszönöm jót nevettem, de semmi hasznosat nem mondtatok. Megbeszéltük és szó sincs arról, hogy megcsalna vagy esetleg tanulatlan(?) lenne. :)
2012. dec. 30. 13:39
 8/8 anonim válasza:
Hát a falhoz nyomoshoz annyi hogy probálj neki jelezni h nem mindig szeretnéd így.ha nem veszi az adást találj ki te is valami hasonlót.ha nem kezdeményez várd meg még fog (egyszer csak fog).:)
2013. jan. 5. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!