Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » FONTOS! Erről mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS! Erről mit gondoltok? VÁROM A VÉLEMÉNYEKET

Figyelt kérdés
Már egyszer-kétszer érdeklődtem ebben a témában de leírom kb. a dolgot: Van egy lány, aki nagyon nagyon bejön, és utolsó héten bejelöltem facebookon, de nem jelölt vissza, emiatt szomorú voltam, majd az utolsó tanítási nap után még aznap visszajelölt, majd hétvégén írtam neki, megkérdezte, hogy miért írtam neki, megmagyaráztam hogyha már ismerősök lettünk, gondoltam ráírok. Akkor először még érdeklődött hogy velem mizu, meg hogy vagyok, de mostanában nagyon keveset van fent facebookon, ma is két nap után írt vissza, az volt az üzenetem, hogy Szia, miújság? És csak annyit írt, hogy: Heló :) semmi különös. Tehát vissza sem kérdezett. Nem tudom ezek alapján mit gondoljak :( A suliban sokszor néztük egymást, nekem úgy tűnt, hogy neki is bejövök, de most meg már vissza se kérdezett, hogy én hogy vagyok. Lehet, hogy csak fáradt, mert a hétvégén ünnepelt a szülinapja alkalmából. Ha sikerül vele beszélgetnem, akkor majd elköszönésnél írok neki, hogy másnap ha van kedve, írjon nekem, mert elfoglalt leszek, és ha ír, akkor lehet még valami. Mit gondoltok erről a dologról? :(

2013. jún. 23. 19:00
1 2
 11/17 kolosszus22 ***** válasza:
Akkor meg írd le neki ezt face-en amit leírtam. Különben semmi nem lesz az egészből. Azzal, hogy "mi újságot" írogatsz neki semmi nem fog történni. Ez így működik vagy van elég tököd vagy nincs. Veszteni valód nincs, hidd el.
2013. jún. 23. 19:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztem, hogy lenne-e kedve találkozni élőben is, és azt írta hogy igen, de nem szeretné ha mást hinnék mint ami. Leírta, hogy nagyon bír, és hogy a zenékről még senkivel nem beszélgetett ilyen jót, de szeretné, ha csak barátok lennénk. :(
2013. jún. 24. 22:09
 13/17 kolosszus22 ***** válasza:
Jól van, elindultál az úton, legalább összeszedted a bátorságod, megpróbáltad. Ráadásul még találkában is benne van, még ha nem is kecsegtet reménnyel, bármi lehet a vége.
2013. jún. 24. 22:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem abból a találkából nem lesz, semmi, hisz most leírta, hogy csak barátkozni szeretne, én pedig megőrülök érte :'( De kíváncsian várom a véleményed, hogy ennek tudatában szerinted milyen értelme lenne egy találkának, miről szólhatna ezek után :) De nagyon köszi a bátorításod, most jut eszembe, hogy neked különösen is járnak a zöld kezek!
2013. jún. 24. 22:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Meg hát tudod, nem a legjobb érzés ha kikosaraznak (bár ő nagyon udvariasan írta le mindezt), és nem tesz jót az önbizalmamnak sem :(
2013. jún. 24. 22:39
 16/17 kolosszus22 ***** válasza:
Nem jó érzés, de ez így működik, így legalább belejössz a próbálkozásba, mert ha sosem próbálod meg, sosem lesz semmi, így majd a következő vagy az az utáni már nem fog elutasítani, előbb-utóbb összejön.
2013. jún. 25. 09:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy ne ma módszer alapján megy, mert kedvel engem, tehát a személyiségemet bírja, elvileg nagyonis, és udvarias és kedves voltam vele, szóval ha nem jövök be egy lánynak külsőre, akkor kevés az esélyem akkor is, ha a többi dolog működik
2013. jún. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!