Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok, viszonylag érett (testileg, lelkileg). Van egy 16 éves srác, akivel most már 1 éve nagyon jóba vagyok, ismerem mint a tenyerem. A többit itt alatta találjátok. [szerintetek mit tegyek (belemenjek vagy ne) ]?
Figyelt kérdés
Eljutottunk odáig hogy járjunk. Viszont ő már többet akarna. én benne lennék a dologba,fel vagyok világosítva, felkészültem mindenre.Szerintetek nagyon korai? (Nem azért szeretném elveszteni mert az menő, hanem mert tényleg nagyon szeretem a fiút, soha nem használt ki, és megbízom benne)2013. jún. 18. 14:02
21/24 anonim válasza:
NE!ÉN KÉRLEK MEG RÁ!NE!Van pasid,oké,smároltok stb.de a szex..az nem!Ráérsz! ;) Ha szeret meg mondod neki,hogy nem,és megérti!Ha nem érti meg,akkor nem igazán szeret!
Másrészt tényleg bűncselekmény! xD
22/24 anonim válasza:
az egy dolog hogy azt olvastad hogy nem kortól függ de ha meg a csávó durva lesz vagy valami nem fogod tudni elengedni magad esetleg később más pasival
23/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én nagyon meg tudlak érteni, mert én is ilyenen mentem keresztül 13 évesen. És akárki, akármit is mond nagyon szép volt a szerelmünk és a szex is jó volt. Szerencsére megúsztuk, hogy nem derült ki semmi! mert ha bármi kiderült volna a kapcsolatunkból, akkor a fiúm még talán most is börtönben ülne!Ha igazán szereted, nem teszed ki ennek a lehetőségnek! Ha betöltöd a 14-et, akkor már nincs büntetőjogi következmény, ha még tart a szerelem, akkor hajrá!
24/24 anonim válasza:
A legjobb megoldás az lenne, ha bizalommal fordulnál a szüleidhez ezzel a kérdéssel, nem az itteni emberekhez!!! Édesanyáddal tudsz ilyenekről beszélni? Vagy apukáddal beszélnél erről? Ők az egyetlen jelöltjeid akikben vakon megbízhatsz, és nincs mit szégyelned előttük hisz a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!