Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet későn érő vagyok? 18 vagyok, de csak 14 nek
néznek, és ez nagyon megvisel lelkileg. Van olyan lány
akinek kellenék így?
Figyelt kérdés
Egy ideje mikor cigit veszek, és kérik a személyimet, meg szoktam kérdezni mennyinek nézek ki, és általában azt szokták mondták, alig 14 nek, és volt egy hely ahol nem hitték el még a személyim megmutatása után sem, vagyis nagyon nehezen...tök ciki volt, mert órákig tanulmányozták. A hangom is még olyan izé, szóval, mélyítem direkt, de alapjáraton nagyon magas, meg még a szőröm sem nől, csak a farkam tövében vagyok szőrös. Mit lehetne tenni ellene? hormon kezelés lehetséges? Egyébként 167 cm vagyok, és 42 kiló. viszont ez lelkileg nagyon megvisel. :( barátkozni is nagyon nehezen tudok pont emiatt, félek a lányok vissza utasításától. és ha ez nem lenne elég, még perverzióim is vannak...amik elégé furák, és nem éppen normálisak.
mióta cigizel?Mert ha túl korán kezdted,akkor ez van.Megállsz a növésben,stb.Szval mikor kezdtél el cigizni?
2010. okt. 28. 23:37
2/16 A kérdező kommentje:
15 éves korom óta cigizem, de nem mindig tudtam beszerezni, míg nem lettem 18. lehet ezzel elszúrtam?
2010. okt. 28. 23:41
3/16 anonim válasza:
hát ha akkor sem voltál sokkal magasabb akkor meglehet..osztály társam mesélt ilyenről,h a cigi visszafog a fejlődésben,meg aztán nem hiába lehetne csak 18felett.Van egy cigány kissrác a suliban,9ikes és kinéz talán 5ikesenk és már a cigi a szájában..és jó ha veri a 150centit..szval nem tudom,lehet ám h a cigi is benne van
2010. okt. 28. 23:48
4/16 anonim válasza:
Én 26 vagyok és a múltkor tőlem is kérték. Utána megkérdezte az eladó, hogy min röhögök... :)
Nemrég egy ismerős ismerőse összekevert a fiatalabbik testvéremmel (még előtte személyesen egyikünket sem látta), és gratulált az érettségimhez.
Én persze ezeket inkább pozitívumként fogom fel. Próbáld meg te is, nem olyan nehéz. Keresheted például fiatalabb lányok társaságát. Kevés olyan férfi van, aki nem vágyik ilyesmire.
Egy biztos, ha a "lemaradás" arányosan megmarad, akkor 10 év múlva nagyon fogsz neki örülni.
2010. okt. 29. 00:03
5/16 anonim válasza:
huhh tényleg nem vagy valami magas..lány létemre én is 167 centi vagyok kilóban meg jóval több,mint Te. :D
Amúgy próbálkozz sportolással,hogy ne legyél ilyen kis vézna és próbálj hízni,akár 30 kilót is,ha azt utána átfejlesztenéd izomra jól néznél ki.Egy jól megválasztott ruha és haj,na meg egy átlagos testtel Te is könnyebben csajoznál..Hajrá,sok sikert!
18/L
2010. okt. 29. 01:00
6/16 anonim válasza:
Majd idővel bepótlod! :D én 23 vagyok de van aki 15nek is nézett már átlagba 18nak szoktak nézni de volt aki 26nak is nézett! Ne is törődj vele idővel kinövöd, hogy témáhozvágva fejezzem ki magam!:)
2010. okt. 29. 05:45
7/16 anonim válasza:
Fogadd el magad, ne foglalkozz a hormonjaiddal, a fiúk később férfiasodnak, még 1-2 év és normális leszel, addig meg fogadd el hogy ez van. Emiatt ne legyenek gátlásaid, nem tehetsz róla.
2010. okt. 29. 09:40
8/16 anonim válasza:
Szerintem hobbit vagy... Bár még azok is szőrösek! xD
2010. okt. 31. 12:22
9/16 anonim válasza:
egyetlen esélyed van öreg ! Kezdjél el gyúrni mint állat ! :D egy kigyurt alacsony ember nagyobbnak tűnik ! :D fehérjét kreatint nesajnáld ! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!