Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy, nem élvezem a szxet? Pedig érzem hogy föl vagyok rá lészülve. Testileg, , és lelkileg is. Nem lehet h azért mert úgy vesztettem el hogy pénzért? 16 éves vagyok, lány
OFF: jójó, nem kell oltani szegény lányt, attól még nem kva, hogy egyszer pénzért...
NON: Szerintem hiába érzed úgy, hogy testileg-lelkileg fel vagy rá készülve, szerintem nem így van. A megfogalmazásodból úgy tűnik, mintha mára igenis megbántad volna, hogy pénzért volt meg az első, ami azért elég komoly lelki trauma lehet.
Pláne, ha ilyen reakciókat kapsz élőben is, mint itt néhányaktól, lesz benned egyfajta szorongás, hogy ki mit gondol rólad, stb.
Szerintem ne erőltetsd a dolgot, egyelőre barátkozz, keresd az igazit, en feküdj le az első jöttmenttel, csak ha valaki elég szereteted ad és viszonozni is tudod...
Nem piszkálódásból, de szerintem lehet, nem ártana egy pszichológust felkeresni ezzel a pénzes dologgal, mert lehet, hogy a későbbiekben ebből tényleg lelki problémáid lesznek, ami miatt esetleg tényleg nem fogod tudni a szexet...
én mint lány, én sem élveztem sokáig, hiába a szerelem, meg a komoly kapcsolat
én is már elkezdtem könyveket olvasni a frigiditásról
aztán egyszer véletlenül elmentem
azt sem tudtam mi ez...
szóval nem jön az olyan hipp-hopp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!