Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet későn érő vagyok? 18 vagyok, de csak 14 nek néznek, és ez nagyon megvisel lelkileg. Van olyan lány akinek kellenék így?
Figyelt kérdés
Egy ideje mikor cigit veszek, és kérik a személyimet, meg szoktam kérdezni mennyinek nézek ki, és általában azt szokták mondták, alig 14 nek, és volt egy hely ahol nem hitték el még a személyim megmutatása után sem, vagyis nagyon nehezen...tök ciki volt, mert órákig tanulmányozták. A hangom is még olyan izé, szóval, mélyítem direkt, de alapjáraton nagyon magas, meg még a szőröm sem nől, csak a farkam tövében vagyok szőrös. Mit lehetne tenni ellene? hormon kezelés lehetséges? Egyébként 167 cm vagyok, és 42 kiló. viszont ez lelkileg nagyon megvisel. :( barátkozni is nagyon nehezen tudok pont emiatt, félek a lányok vissza utasításától. és ha ez nem lenne elég, még perverzióim is vannak...amik elégé furák, és nem éppen normálisak.2010. okt. 28. 23:17
11/16 A kérdező kommentje:
hát ezek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__12..
ez is az én kérdésem, és ezek a perverzióim...
2010. okt. 31. 13:05
12/16 anonim válasza:
A dohányzás rendkívül káros fiatal, fejlődő szervezetek számára. Én azt mondom, k.rvára megérdemled, hogy törpe lettél tőle :D
13/16 anonim válasza:
Szerintem a cigi öregít am....én 18vagyok mindenki többre tippel így szinte else kérik a személyem főleg ha nincs kedvem megborotválkozni :D és a növésben sem gátolt 175vagyok.... azért azt hogy nemkell borotválkozni irgylem tőled :P
14/16 anonim válasza:
hú, 175 vagy, az aztán magas :D
15/16 anonim válasza:
15:18
az egy dolog h öregít,de akadályozza a fejlődést..van egy pár gyerek akiről tudom h több éve cigizik és amiatt maradt le..15éves a srác és veri kb a 150et...és már általánosban is tolta neki:D
mellesleg te sem vagy a legmagasabb:Dén 17évesen 184körül vagyok..
16/16 anonim válasza:
15:18 vagyok
hát erre annyit mondok hogy ez teljesen átlagos,a 184 szerintem már colostok és nemis akarok akkora lenni esetleg 180 még elmenne de sehol nemvolt még gond a magasságomból,szerintem tök átlagos.....minek legyek nagy állat mikor a legtöbb csaj is kicsi?:D ez így jó :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!