Miért vagyok lelkileg ilyen érzékeny? 20 éves lány vagyok és úgy érzem hogy egyre érzékenyebb vagyok lehet ezen segíteni?
20 és lány szintén. Néha én is érzem magamon, bár nálam inkább hullámzó. és eléggé zavar. Eddig azt szerettem magamban (tudod, hülyén hangzik) h erős voltam lelkileg. de most néha én is sírva fakadok, és néha nagyon nem kéne.
egyébkén számolni kell magadban :) mmint ha olyan a szitu h tudod h mindjárt elbőgöd magad, és nem kéne...
szia:)
én is ilyen vagyok...nagyon rossz tudom:(
mondjuk én azért, mert teljesen ki vannak az idegeim:(
sírni is hamar sírva fakadok, és hamarabb fel is idegesedem egy apró dolgon is:(
nem tudom neked pontosan mi áll a háttérben...de bizosan a múltad...nálam legalább is az...engem eddig mindig csak kinevettek, lenéztek és semmibe vettek, vamint volt még pár dolog, ami tönkretett...:(
nem tudom hogyan lehetne ezen segíteni, ha tudnám örömmel írnám neked, mert tudom mit érezhetsz...
nem vagyunk egyformák, van aki nagyon erős, akit hidegen hagy bármi, s van, aki nagyon érzékeny...te ilyen típusú vagy...
és tudom, hogy pont az ilyen típusú embereknek a legnehezebb minden...és minden akadályt ők veszik a legnehezebben...
megerősödni talán úgy tudnál, ha környezetetváltanál, nem a szomorú környezetben élnél, hanem vidám emberek között, olyan munkahelyen vagy suliba, ahol vidámság van...persze tudom ezt sem egyszerű találni...
láss mindent pozitívan, mindenben lásd meg a jót:)
hidd el, te így érzékenyen sokkal értékesebb ember vagy, és ezt ne feledd:)
ha még zavar is, de inkább légy ilyen, mint kőszívű, ezért még jutalmat kapsz az életben:)
és nem vagy egyedül...én is ilyen vagyok, ha ez vigasztal:)
ha szeretnél erről még beszélngetni vagy bármi, írj nyugodtan:)
sok sikert és erőt kívánok neked:)
mosoly:)
20/l
köszönöm szépen:)
én nagyon jól érzem magam társaságokban nincs ellenségem tudom szerint aki bántana a családommal is jó a kapcsolatom és mégis...:( most is elérzékenyültem hogy meglepő hogy vannak még itt olyan rendes emberek mint ti:)
Régebben nem voltál ilyen? Mikor kezdődött? Nem szedsz fogamzásgátlót? Annak lehet ilyen hatása. Ha attól van, akkor egy idő után elmúlik. Ha nem, akkor tabletta váltás segíthet.
De az is lehet, hogy csak simán változol. Régen simán megnéztem minden darabolós trancsírozós horrorfilmet, még szerettem is őket, de már nem tudom végignézni. Minden filmen bőgök kb:D Szerintem azért, mert idősebb vagyok, és már másképp látom a dolgokat. ("jobban felfogom"):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!