Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 13 éves lány vagyok, viszonyla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok, viszonylag érett (testileg, lelkileg). Van egy 16 éves srác, akivel most már 1 éve nagyon jóba vagyok, ismerem mint a tenyerem. A többit itt alatta találjátok. [szerintetek mit tegyek (belemenjek vagy ne) ]?

Figyelt kérdés
Eljutottunk odáig hogy járjunk. Viszont ő már többet akarna. én benne lennék a dologba,fel vagyok világosítva, felkészültem mindenre.Szerintetek nagyon korai? (Nem azért szeretném elveszteni mert az menő, hanem mert tényleg nagyon szeretem a fiút, soha nem használt ki, és megbízom benne)

2013. jún. 18. 14:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
13 évesen még gyerek vagy, ne akarj szexelni.
2013. jún. 18. 14:51
 12/24 anonim ***** válasza:

Kezdjük itt: " soha nem használt ki"...addig nem is tud, amíg nem adod oda magad neki olyan téren...A másik, meg ha tényleg úgy éreznéd hogy kész vagy rá, és hogy érettebb vagy másoknál, akkor ezt egyedül eltudnád dönteni, nem itt kérnél tanácsot...

Szerintem ne legyél hülye, ez egy fellángoláson kívül nem sok mindent jelent. A te korodban mindenki azt hiszi, hogy érettebb a többieknél minden téren. De hidd el ez nem így van. Elhiszem hogy megkaptál minden felvilágosítást és hasonlók, de ez nem jelenti azt hogy kész is vagy...Hidd el, hogy ha odaadod neki magad ilyen fiatalon, ha nem is rögtön, de megfogod bánni.

De a döntés a tiéd, de én nem tenném meg a helyedben...

2013. jún. 18. 15:13
 13/24 anonim ***** válasza:
legalább 1 évet várj amíg 14 leszel mert fiatalkorúak börtönébe juttathatod a srácot
2013. jún. 18. 15:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Amúgy én azt nem értem, ha te tisztában vagy vele, hogy ő nem olyan, nem használna ki, mert szereted, és ő is téged. Akkor minek kérdezed meg, hogy belemenj-e? Mi mondunk rá egy választ, te meg azt hangoztatod, hogy "nem, ő nem olyan..." mi szükség van a mi véleményünkre? Ha valóban olyan érett vagy, mint amilyennek mondod magad, szerintem ezt egyedül is eltudnád dönteni....
2013. jún. 18. 15:16
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy hülye és nem akarod tönkre tenni az életed, akkor vársz még pár évet...de nekünk mind1, a te életed :)
2013. jún. 18. 15:17
 16/24 anonim ***** válasza:
ha tizenöt lennél, azt mondanám, egye-fene, fel vagy rákészülve, szereted, tedd meg. de ez 13 évesen más, itt még tényleg nagyon fiatal vagy.
2013. jún. 18. 15:20
 17/24 anonim ***** válasza:

Nagyon korai ! Ezt a is bizonyítja,hogy nem tudod eldönteni,és itt kérded meg.Ha eljön az ideje,nem fogod kérdezgetni.

Azért meg minek lefeküdni bárkivel,hogy nem veszítsd el??

2013. jún. 18. 15:54
 18/24 anonim ***** válasza:

25 éves lány vagyok, 14 évesen veszítettem el, szóval azt hiszem, hozzá tudok szólni érdemben.

Hasonló voltam mint Te, én is érettebb voltam a korosztályomnál, és én is késznek éreztem magam a szexre. Nem is volt rossz, meg nem is volt semmi gond, nem volt csalódás, semmi ilyesmi. De csak évekkel később jöttem rá, hogy érzelmileg ÉS fizikailag is még mennyivel többet adhatott volna az első, ha várok vele, hogy mennyivel különlegesebb emlék lehetne.

Tudom, hogy úgy érzed, hogy készen vagy rá, és hogy ennél komolyabb érzéseid már nem is lehetnének, mert pontosan emlékszem még, hogy én miket gondoltam. Azt is tudom, hogy valószínűleg nem tudlak meggyőzni, engem legalábbis nem lehetett volna. De hátha :) Várj még, kérdező.

25N

2013. jún. 18. 17:06
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is fiatal vagy még hozzá. Lehet testileg és lelkileg s úgy érzed, hogy fel vagy készülve, de még nagyon fiatal vagy:) Gondolj bele, ha már most elveszíted, akkor később(mondjuk 15-6 évesen) már nem hiszem, hogy meg lesz az a kezdeti öröm vagy hogy mondjam(nem tudom érted-e). Miért nem vártok még? Addig is ha nagyon szeretnétek már valamit akkor pettingeljetek(bár szerintem még ez is korai 13 évesen de inkább ez) :) Mióta vagytok együtt amúgy?

16/L

2013. jún. 18. 17:44
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,akkor gondolkodok még ezen:)
2013. jún. 18. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!