Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aggódó anya kérdése komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódó anya kérdése komoly fiatalokhoz?

Figyelt kérdés
Tényleg normális manapság az, hogy egy éppen kibontakozóban lévő kapcsolatban bocsánatos bűn, ha egy lány félrelép egy "kicsit", pl. csókolózik mással? Tényleg normális ez, ahogyan ezt a lányom (21 éves) gondolja? És tényleg nincs "jogom" beleszólni a magánéletébe? Nem ilyennek neveltük, nem ilyen volt! Egyáltalán milyen ma az erkölcsi norma a normálisabb, komolyabb családokban? Csak komoly válaszokat várok.

2013. jún. 11. 19:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én 24 éves vagyok és szerintem sem normális. Ha kavarni szeretne több pasival, arra azt mondom, hogy van aki ki szeretné élni magát. De semmiképpen nem elfogadott ezt egy kapcsolaton belül tenni. Ha szingli és minden hétvégén mással fekszik le, hát istenem, kicsit ledér, de felnőtt nő. Ha azonban van pasija, akkor ez nagy szemétség.
2013. jún. 11. 19:58
 12/24 anonim ***** válasza:

Szemét dolog félre lépni, én nem bocsátanám meg senkinek, még egy csókot sem.

Hagyd hogy ő maga jöjjön rá, majd ha vele csinálják meg, belátja, hogy ez nem normális...

F/18

2013. jún. 11. 19:59
 13/24 anonim válasza:

Ez nem a neveltetés kérdése.

A fiatalok egymást követik és befolyásolják egymást.

Hagyni kel azt ha hibát követ el,tanuljon belőle.

Ő maga is rá fog jönni.

Egy csók még nem megcsalás,de út ahhoz.

A fiúnak kel talpraesettnek lennie, nem fogja megcsalni

ha oda figyel rá.

Ezt még meg lehet bocsátani.

2013. jún. 11. 20:01
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
dehogy írtad te el..:D
 15/24 anonim ***** válasza:
En 27 éves vagyok és édesanya! Sajnalom Önt mert jót akar de mind hiába! Sajnos nem fogja a lánya meghalgatni! Nem normális dolog mással csókolózni de nem hiszi! Hadja h a saját kárán tanuljon! Ha a parja ezt tűri és nem zavarja akkor érzelmi háttérrel nem rendelkezik ez a kapcsolat!
 16/24 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben ugyanaz a véleményem, csak megfordítva, ha a pasi akar mással kavarni, menjen, de ne egy kapcsolat keretein belül nyomuljon másik csajokra.
2013. jún. 11. 20:03
 17/24 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók! Köszönöm a hozzászólásokat, de idegességemben még tettem egy kiegészítést: a lányomat csalja a fiú, és a a lányom pedig még adni akar neki újabb esélyt, mert szerinte ez ma már nem nagy dolog! Szerintem pedig igenis nagy dolog. Csodálkozom a lányomon, a felfogásán, egészen megváltozott...
2013. jún. 11. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:

Szóval akkor most mégis úgy áll a dolog, hogy a lány barátja nyalakodott egy másik lánnyal? Mert az is ugyan olyan disznóság. Mondjuk ezt embere válogatja kinek mi számít "megcsalásnak" és, hogy egy csókért képes-e elhagyni valakit. Viszont leülni a lánnyal beszélgetni kicsit, hogy azért fenntartásokkal kezelje a csókkirály pasiját az nem árthat szerintem. Elmondod a véleményed neki és ha tovább marad a pasival saját döntése.

Személyes tanács: ha beszélsz a lányoddal és a sráccal marad és esetleg 1-2 év múlva mégiscsak szétmennek mert a pasi disznó volt és mással kefélt, akkor ne az legyen az első reakciód, hogy "látod lányom én megmondtam!"

Csak azért mondom, mert van ilyen szülő pedig abban a pillanatban pont ez nem hiányzik senkinek.

2013. jún. 11. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:
vicces amikor a pasik egyből ribancoznak ha a lány lép félre, de ha a fiú az rögtön megbocsátható... sztem minden a körülményektől függ.
2013. jún. 11. 20:12
 20/24 anonim ***** válasza:

Semmi értelme adni egy újabb esélyt, de erre majd rájön a lányod maga (bocsánat, hogy tegezlek, de itt ez a szokás, ha ellenedre van, elnézést és visszaváltok magázódásra).

Mind elkövetjük a magunk hibáit, biztosan neked is volt olyan, hogy azt mondtad "bár rád hallgattam volna, anya". Anno én is megbocsátottam az exemnek, és csak egy évvel később láttam be, hogy hatalmas hiba volt. És tudom, hogy hiába mondta volna anyukám, hogy ne csináljam, akkor is megtettem volna, csak még lett volna belőle egy jó nagy veszekedés.

25/N

2013. jún. 11. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!