Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! HOGYAN KELL meghódítani egy pasit? 18L
Figyelt kérdés
Ötletek,tippek,élmények,vágyak...?
A fiú 18 éves,helyes,aranyos,okos-és egoista is xD
2013. jún. 3. 09:38
2/12 anonim válasza:
Nyűgözd le a saját egóddal. Biztos értékelni fogja, zsák megtalálja a foltját.
3/12 Mókusgyilkos válasza:
kérdés: hozzád képest okos vagy tényleg van agya ?:D nagyon nem m1.:)
amúgy te ismered szóval nem ártana ha tudnád h mi hat rá.
erőszakold meg hazafelé menet biztos érteni foglya a célzást..
4/12 A kérdező kommentje:
Van agya :D és én sem vagyok hülye...mindketten gimnazisták vagyunk...egyetemre szeretnénk járni :D
2013. jún. 3. 10:08
5/12 anonim válasza:
Hát én is 18 éves vagyok, szexi jóképű, és zseni. Lehet, hogy én vagyok az akiről beszélsz. Na...szerintem legyél vele sokat. Kicsit közeledhetsz is felé. Lássa, hogy kicsit kötődsz hozzá.
6/12 anonim válasza:
Neked csábítani kell, a férfinek kell hódítani.
7/12 A kérdező kommentje:
Jó,akkor csábítani...na így már válaszolsz?? ;)
2013. jún. 3. 11:29
8/12 anonim válasza:
A gimnázium és az egyetemre készülés nem jelent intelligenciát is.
Pláne hogy lehet valaki aranyos és egoista is? Ezek ütik egymást.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor ő egyedülálló :)
Most ne firtassuk kinek mekkora az intelegenciája,õsszpontosíts inkább a kérdésemre :)
2013. jún. 3. 12:09
10/12 anonim válasza:
Kérdező menni fogaz magától is:))...A jővendőbeli barátod egóját nem csak így hülyeségől használja?:P Mert akkor lehet vele egyetemben aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!