Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mivel lehet meghódítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mivel lehet meghódítani egy önbizalomhiányos, visszahúzódó lányt?

Figyelt kérdés
Tegnap megismertem egy lányt, egyik legjobb barátom párjának a legjobb barátnője. A buli végén hazavittem, mert egy közeli településen lakik és két órát kellett volna várnia a buszra. Látszik rajta, meg a közös ismerőseink is mondják, hogy nem nagyon van önbizalma. Valami megfogott benne, ezért kiderítettem a telefonszámát, és írtam neki egy sms-t amiben randira hívtam, de nem válaszolt. Mit tegyek, hogy ne legyek túlságosan tolakodó, de mégis közelebb férkőzhessek hozzá valahogy? Vagy felejtsem el? :/
2013. jan. 1. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Várd meg amíg válaszol, vagy felejtsd el...

Lehet, hogy nem véletlenül visszahúzódó...

2013. jan. 1. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát öregem most egy hétig olvashatnád én hogyan basztam el egy önbizalom hiányos lányt.

Röviden: Elértem hogy legyen önbizalma, de kicsit többet szereztem neki, mint kellett volna, és mihelyest ezt elérte, nálam jobb pasikra orientálódott, addig én értem volt oda és ez látszott is rajta.

1 biztos, ne adj neki túl sok önbizalmat, mert te is így járhatsz!

2013. jan. 1. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szerintem erre se tuti recept, mert a visszahúzódó, önbizalom hiányos embereknél is van aki így, van aki úgy reagál dolgokra. Előfordulhat olyan, amit a legutolsó írt, de nem törvényszerű. Engem pl. pont azzal vett le a lábamról egy srác mert türelmes volt velem és amiket mondott nekem ( pl. hogy milyen szépnek tart vagy hasonlók) azokat tényleg őszintén mondta.Láttam rajta,hogy nem csak úgy mondja. Szóval nálam a kedvesség, őszinteség és türelem volt a kulcs, és nem lettem utána sem beképzelt és nem kerestem mást :) Ő kellett nekem és pont ezek miatt. Szerintem is hagyj neki egy kis időt, lehet nincs is pénz a telefonján és azért nem ír vissza. Ráadásul még csak tegnap ismert meg ő is. :)
2013. jan. 1. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2013. jan. 1. 23:39
 5/8 A kérdező kommentje:
20 és 19 :) én vagyok az idősebb... bár nem markáns a különbség :D
2013. jan. 1. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Türelem :) Drukkolok,hogy visszaírjon.
2013. jan. 2. 01:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Beszéltünk ma :) Szombaton találkozunk. Azért nem írt vissza, mert nem tudta, hogy mit írjon... Tényleg nagyon önbizalomhiányos de talán sínen vagyunk :) Köszönöm a válaszokat
2013. jan. 2. 17:38
 8/8 anonim válasza:
Mi lett azóta kedves kérdező?
2021. jan. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!