Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak ilyen sokan felszedni?
Lassan egy éve van barátom, mégis megyek a főváros utcáin és nincs nap mikor ne akarna felszedni valaki... Nem öltözöm kihívóan, általában elegánsan magasított derekú szoknya meg csinos felső. Akik odajönnek se ilyen aluliskolázott bunkó mód jönnek oda hanem hogy szia szimpatikus vagy nem iszunk meg valamit meg hasonló. Mondták már páran hogy tisztára olyan vagyok natúr állapotomban mintha flörtölnék, de nincsenek ilyen szándékaim. Lehet több feromont bocsátok kit mint az átlag vagy ez micsoda? Egy fiúval jóban vagyunk erre legutóbb tök közel jött meg az arcomba lehelt... Én persze elhajoltam erre annyi volt a válasz hogy a heves szívverésem meg a tág pupillám elárul nem tudom kit akarok becsapni. Én ezt nem értem... Tökre kellemetlen az egész mit csináljak?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!