Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha ilyenek járnak a fejemben?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, még nem volt barátnőm, és úgy tervezem, hogy várok pl 30 35 éves koromig, és ha akkor sem lesz, akkor végzek magammal? próbáltam már én mindenhogy csajozni.. nem sikerül évek óta. csak felidegel és kiakadok ha szerelmes párokat látok az utcán. próbáltam nem keresni lányt, remélve hátha megtalál magától, próbáltam keresni, semmi. elegem van ebből. mióta az eszemet tudom, ez megy. és a sok f*reg meg boldog. én persze normális érző ember vagyok, én meg szenvedjek????? életem végéig?

2013. máj. 13. 14:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
nem annak mutatom magamat aki valójában vagyok, naiv vagyok, pánikbeteg vagyok, szüleim elváltak, sz*r gyermekkorom volt senkinek nem kívánom, tényleg igaz amit írtatok, hogy búvalb*szott vagyok, elkerülnek, és el is fognak kerülni a lányok, öcsém le**ar, húgom le**ar, apám le**ar, anyámat megöl a szeretetével és mindig is megült, osztálytársaim előtt állandóan kellemetlen helyzetbe hozott, nem vette komolyan amire megkértem, apám már kisebb koromban elvette az önbizalmamat,(többször megvert ha nem tudtam a házit, a helyett hogy inkább elmagyarázta volna) szemetek voltak a rokonaim, annak örültek ha a másik sz*rban van, osztálytársaim is csesztettek, minig magányos típus voltam, csendes, így nőttem fel, lehetséges hogy nem vagyok teljesen ép agyú, és már a szomorúság inkább haraggá és dühvé változik, de mindennek oka van. kb kemény 10 11 évig minden sz*r volt, és most változtatni akarok egyik pillanatról a másikra. ez nem fog menni. pszichológushoz is járok, eleinte segít, aztán fölösleges, és még 1000gondom van sorolhatnám. elég bajom van a lányok nélkül is bár én úgy gondoltam ha találnék valakit aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és szeret, akkor ez javíthat a dolgokon. de egy ilyen lelki érzelmi hulladék kinek kellene? senkinek. előbb magammal birkózok meg, aztán majd gondolkozok barátnőn. lesz ami lesz az sem kizárt hogy egyszer tényleg megunok mindent, és feladom kész vége megszűnik minden. de azért nem vagyok az a gyenge nyápic típus, sok sz*rt megéltem,(de benne lehet ez is a pakliban) köszönöm mindenkinek a válaszokat. ja, és a mércés dolog kiakaszt. had ne soroljam a lányok, plázacicák igényeit mércéit..
2013. máj. 13. 16:48
 22/27 anonim válasza:

Kíváncsi lennék rád,kár,hogy nem raksz fel magadról képet,érdekelne,hogy mi okból nincs tartós kapcsolatod.A szüleidet,tesódat kár hibáztatnod,ami történt,megtörtént.Megnyugtatlak,az én életemet is elcseszte a családom a jó tanácsaikkal,pl. a pályaválasztásnál is,most van egy jó szar szakmám,kevés fizetéssel,de ezen túl kell lépni,én is azt teszem.

A kategorizálást csak azért említettem meg,mert sajnos tapasztalatból mondom,hogy a férfiaknak rettentő nagy igényeik vannak,és gond nélkül átgázolnak a nők érzelmein,és utána elvárják,hogy ezt mi mosolyogva elfogadjuk.Nemrég engem is behülyített egy pasi.Eleinte nem is tetszett,aztán egyre jobban kezdett érdekelni,miután látta,hogy van nálam esélye,rögtön felhagyott a próbálkozással,én meg hülye,beleéltem magam,aztán most úgy tűnik kopp,kiélte magát azzal,hogy átvert valakit,és most boldog.Ezt csináljátok ti nem egyszer,nem kétszer,utána meg sírtok,ha visszakapjátok másoktól.De azért drukkolok neked,hogy megtaláld a nagy Ő-t.Ha nem vagy szégyenlős,tegyél fel egy képet magadról :)

2013. máj. 13. 18:55
 23/27 A kérdező kommentje:
hogy érted azt hogy behülyített? beszélgettetek sokat és abból vontad le hogy nem akar tovább lépni, vagy csak így gondolod? egyébként sajnos én is csináltam már ezt lánnyal:( de nekem az önbizalomhiányom miatt nem ment tovább... sokat szemeztem is vele, :) bárcsak megint lehetne egy ilyen lehetőségem. később mindig megbánjuk.... mármint a magam fajta aki nem hülyít, csak úgy jöhet le a lánynak a dolog.
2013. máj. 13. 19:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Licitáljunk? Személyiségzavar, súlyos depresszió, pánikbetegség. Ez VOLTAM én! Változtattam.
2013. máj. 13. 19:07
 25/27 anonim ***** válasza:

Még tizenőt évet is adnál akár magadnak, Jó türelmed van :D Én olyan félévente szoktam kitűzni magamnak öngyilkossági dátumokat :)) Nem vicc. Nekem pszich okok miatt nem emgy a nőzés, és néha feldaráll az egyedüllét. VAlóban szar érzés látni a párocskákat, ahol a férfitag állati remek személyisége miatt lazán megy neki a nőzés, nekem meg mert egy depresszív álalt vagyok, abszolút nem.

Ebből a hangulatból meg nem lehet kitörni, gyógyszer nem kell. annyira nem érdekel az egész.

Minden magányos embernek gané fos érzés látni ezeket a boldog szarokat a téren mászkálni. Ez van. Szerencsésebbek, jobbkor voltak jobb helyen. Rájuk se nézz.

Pénzért azoknál is jobb nőket kaphatsz. szerintem jobb választás mint az öngyilkosság! Engem is csak a prostik gondolata tart még életben, amúgy már rég kivégeztem volna magam. Nyilván nem a szex körül forog az életem, mert rendszeresen már réges régóta eddzek, meg van ami leköt, de a lelki magány akkor is öl! Ezt azért minimum a fizetős viszony tudja kompenzálni. Életmentő.

De akkor ,ha ilyen lányokhoz nem tudsz elmenni, akkor totál vert helyzetben vagy.

Mert a nőszerzés az olyan, hogy vagy megy lazán ,vagy sehogy. Ha görcsölsz akkor semmi nem lesz belőle. AZt meg vannak akiknél lehetetlen megoldani,hogy ne görcsöljön ilyen olyan okok miatt. EZen csak egy másik fél tud segíteni, de a nők zöme szarik rá. Nekik csak olyan kell, aki őket szedi fel. Ennyi a történet.

2013. máj. 13. 19:18
 26/27 A kérdező kommentje:
nekem vannak lehetőségeim csak nekem is nem is tudom nem merek velük élni. van ere egy mondás:"Vágyódok a szabadság után, mégis szorítom a korlátot".....
2013. máj. 13. 19:22
 27/27 anonim válasza:
Úgy értettem a behülyítést,hogy az illető konkrétan nyomult rám,célzásokat tett,folyton körülöttem nyüzsgött,én meg szinte menekültem előle,de aztán egyszercsak elkezdett tetszeni,és miután én is egyre jobban közeledtem hozzá,akkor már nem voltam számára érdekes.Mondjuk,lehet,hogy ott is az önbizalomhiány lehetett az ok. Mindenesetre én is épp oly szerencsétlen voltam a kapcsolataimban,mint te,volt olyan,hogy 3 évig sem volt senkim. Nagyon sokára találtam olyat,akivel "aránylag"jól megvagyok,de ezt sok kudarcba fulladt kapcsolat előzte meg. Szerintem jobb,ha egyedül vagy,mintha olyan kapcsolatod lenne,ahol az illető 1-2 hónap után szakít veled,mire kezdenéd magad beleélni! Na,én sok ilyet éltem meg,és egy időben nekem is az öngyilkosság gondolata járt a fejemben.Néztem az ismerőseimet,meg más idegen csajokat,hogy sokkal rondábbak,mint én,mégis megtalálják a nagy Ő-t.Nem tudtam elképzelni,hogy nekem míért nem sikerül,aztán egyszercsak jött egy áttörés,úgy döntöttem,többé nem hibáztatom magam,és azért is lesz önbizalmam,és így álltam neki mindennek.Ezután átestem a ló túlsó oldalára,és elkezdtem több pasit tartani egyszerre,volt több esetben is párhuzamos kapcsolataim,és nem nagyon éreztem bűntudatot.Valószínűleg azért,mert túl sok bántást kaptam,és gondoltam,hogy most jár ennyi kis öröm.Elképzelhető,hogy egyszer nálad is beindul a szekér,aztán te leszel a város macsója :)
2013. máj. 14. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!