Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még egy próbát vajon megér?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Sok mindent átvészeltünk már, viszont a szerelem mintha kezdene elmúlni az én oldalamról, én ezt el is mondtam neki ezáltal nála is lecsökkent az irántam érzett szerelem. Úgy gondoltuk, hogy megpróbáljuk jobbá tenni ezt a helyzetet mert nem tudnánk a másik nélkül élni. Vajon hagynunk kéne a másikat vagy megér egy próbát? Volt már valakivel ilyen?
És még annyi, hogy mostanában néha úgy érzem mintha nem lenne mit mondjak számára így csöndben vagyok sokat amikor együtt vagyunk ami valljuk be nem valami jó....
2013. máj. 4. 21:24
2/6 anonim válasza:
1 év után ha itt tartasz, ki kell lépni. Elhibázott dolog folytatni.
3/6 anonim válasza:
ha még szereted, akkor nincs probléma, az hogy már nem vagy szerelmes az más. Attól még szereted vagy nem?:D
4/6 A kérdező kommentje:
szeretem
2013. máj. 4. 21:28
5/6 anonim válasza:
Tartsatok szünetet és kiderül mennyire szeretitek egymást :-)
6/6 anonim válasza:
"...nem tudnánk a másik nélkül élni..." Ilyen drámázást, jebeni mater. Nem vagytok már annyira szerelmesek, de nem tudtok egymás nélkül élni? Ember, vagy szereted, vagy nem. Ha már ilyenen gondolkoztok, hagyni kell a p.csába az egészet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!