Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nagyon jó barátomról van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jó barátomról van szó. Egy próbát megér?

Figyelt kérdés
Ahogy már leírtam egy nagyon jó barátomról van szó 19/Fiú én 20/Lány. Az a helyzet hogy nagyon jó barátom az egyik legjobb és szerelmet vallott nekem. Elősször megijedtem de ezt már valahogy sejtettem 1 éve de nehittem volna. Ott van a probléma hogy én csak barátként szeretem semmi több. Aztmondta hogy milenne ha csak megpróbálkoznánk a kapcsolattal randizgatnánk és kiderülne hogy működik e a dolog vagy sem. Az a baj hogy én sajnos nemérzek felé szerelmet de ő aztmondta hogy 1 próbát megér és ha nemjön össze akkor maradunk továbbra is jó barátok. Mit gondoltok 1 próbát megér ? Ti belemennétek ?
2009. jún. 14. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele, mert ha lenne bármi jövője ennek a kapcsolatnak akkor már rég együtt lennétek. Ha csak barátként szereted és nem tetszik nem vágysz rá akkor nem megy.
2009. jún. 14. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha te abszolút semmit nem érzel iránta úgy, akkor ez felejtős. Szánalomból ne menj bele!

De ha egy kicsit is vonzódsz hozzá, vagy tetszik, vagy ilyesmi, akkor neki van igaza.

Minden esetre ez ezek után úgysem lesz ugyanaz a barátság, mint most, erre készülj fel.

Én is elkövettem ezt a hibát, bár ott idősebb volt a fiú.

Minden esetre én nem mennék bele.

De te döntesz, természetesen.

2009. jún. 14. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én már tettem tönkre igy nagy barátságot, hidd el nem éri meg a dolog.

Egyrészt mert ha nem érzel semmit nem működhetne, másfelől még kutyául is éreznéd magad miatta, harmadrészről előfordulhat hogy téged hibáztatna később.

Szerintem ha igazán jó barát vagy két alternatíva létezhet.

Ajánéd fel neki hogy maradjo köztetek minden a régiben, ugyanolyan jóbarátoki maradtok, csak makszimum empatikusabban fogsz viselkedni vele és tekintettel leszel az érzéseire.

Megoldás lehet az is ha felajánlod neki hogy ha akarja egy darabig ne találkozzatok, illetve keressen ő téged ha ugygondolja.

Jobb tippem nincs, de sztem tényleg ne menj bele én már kétszer is ráfáztam.

(27/L)

2009. jún. 14. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem voltam még ilyen helyzetben. Csak kívülállóként mondhatom, teljesen ugyanaz nem lesz sosem. Mert ő tudni fogja, hogy te vissza utasítottad. Bár minden a sráctól függ.:) Szerintem a szívedre hallgass. Gondolj arra, ha most el kezdene egy másik lánynak udvarolni mit tennél? Mert pl. amikor a pasim nekem udvarolni kezdett, egy barátnője, akivel azelőtt járni akart, akkor nemet mondott neki. Amikor én be kerültem a képbe hirtelen előtörtek az érzései.:) Szóval jól gondold végig, és ne szalaszd el a lehetőséget, ha bármi esély van. Mert lehet sosem jön vissza többé. A barátom is engem választott, mondjuk ennek nagyon örültem.:)
2009. jún. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!