Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon jó barátomról van szó. Egy próbát megér?
Ha te abszolút semmit nem érzel iránta úgy, akkor ez felejtős. Szánalomból ne menj bele!
De ha egy kicsit is vonzódsz hozzá, vagy tetszik, vagy ilyesmi, akkor neki van igaza.
Minden esetre ez ezek után úgysem lesz ugyanaz a barátság, mint most, erre készülj fel.
Én is elkövettem ezt a hibát, bár ott idősebb volt a fiú.
Minden esetre én nem mennék bele.
De te döntesz, természetesen.
Én már tettem tönkre igy nagy barátságot, hidd el nem éri meg a dolog.
Egyrészt mert ha nem érzel semmit nem működhetne, másfelől még kutyául is éreznéd magad miatta, harmadrészről előfordulhat hogy téged hibáztatna később.
Szerintem ha igazán jó barát vagy két alternatíva létezhet.
Ajánéd fel neki hogy maradjo köztetek minden a régiben, ugyanolyan jóbarátoki maradtok, csak makszimum empatikusabban fogsz viselkedni vele és tekintettel leszel az érzéseire.
Megoldás lehet az is ha felajánlod neki hogy ha akarja egy darabig ne találkozzatok, illetve keressen ő téged ha ugygondolja.
Jobb tippem nincs, de sztem tényleg ne menj bele én már kétszer is ráfáztam.
(27/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!