Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volna-e kedvetek ilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna-e kedvetek ilyen kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Nehézkesen lábalok ki épp egy pár hónapos szakításból.

Úgy érzem nincs kedvem többé olyan kapcsolathoz, amibe bele zúgunk szerelmesen hogy jól érezzük magunkat elszántan halálunkig egymás mellett megöregedve, se nem beleugrani határozatlan ideig, hogy aztán váratlan koppanjon az egyik fél.

Ezért elképzeltem egy olyan kiindulást, ahol lefektetjük jó előre az időtartamot/okat. Pl.: félév. Aztán automatikusan szakítunk. Egyik félnek se lesz megerőltető a hűséget betartani fix végponttal, illetve féltékeny is nehezebben lesz így az ember, hiszen nincs bizonytalanság, helyette van biztos időtartam. A végén pedig az előre megbeszéltek szerint (pl.: félév elteltével), vita és fájdalom nélkül szakítanak, VAGY ha annyira jó volt, akkor mintegy újraválasztják egymást még ameddig akarják.

Mi a véleményetek?

2013. ápr. 25. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez hülyeség.

ha nem működik, akkor minek húzni fél évig?

ha meg működik, akkor meg minek "újraválasztani"?

nem munkaszerződés ez...

Ha jó, csináljátok, ha nem akkor meg ne kínozzátok egymást...

amúgy hány éves vagy és milyen nemű?

2013. ápr. 26. 23:07
 12/14 A kérdező kommentje:
22/F
2013. máj. 11. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Lenne egy épitő jellegü javaslat,hogy még egyszerübb legyen.Kössétek az újraválasztást a politikaihoz és igy nem felejtitek el.Ugye ez segitett!
2013. máj. 11. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:

jah, és mi meg voksolunk ma este 6-ig :D

LOL

2013. máj. 12. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!