Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit szólnátok, ha a lány kezdeményezne?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú,de nem tudom,h ő mit gondol rólam. De én nem merek hozzá oda menni megkérdezni meg ilyesmi... Fiúk,mik azok a biztos jelek,amikről már tudod,hogy a lánynak bejősz? Vagy mit kéne tennem,hogy észre vegyen?? Vagy légyszi írjatok valamit,hogy mit csináljak,mert nem tudom... 

2013. ápr. 13. 20:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Téged nézz folyton, közeledbe próbál férkőzni
2013. ápr. 13. 20:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Beszélgetsz vele, sokszor nézed de úgy hogy persze észrevegye hogy nézed egyenlőre ennyit tudok mondani
2013. ápr. 13. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:
én örülnék ha a lány kezdeményezne :D
2013. ápr. 13. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk énis :D
2013. ápr. 13. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Örülnék:)

Csináld.

2013. ápr. 13. 20:49
 6/14 anonim ***** válasza:
én szivemet is melengetné ez :) Szóval hajrá :)
2013. ápr. 13. 20:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2013. ápr. 13. 20:57
 8/14 Shai-Hulud ***** válasza:
Én azt, hogy na végre, már évek óta erre várok! :-D
2013. ápr. 13. 21:28
 9/14 A kérdező kommentje:
De hogyan? Mit mondjak neki? Vagy mit csináljak?? :)
2013. ápr. 13. 21:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Én inkább javaslom az első válaszom, a 2. hozzászólás az. Mert ha csak úgy odamész lehetséges hogy mindketten kínos helyzetbe kerültök és nemet fog mondani te meg összetörsz belül.. Tehát ezért jobb ha inkább kicsit mutatsz neki valamit hogy tetszik neked.. És ha látja akkor ha nem hülye megfogja érteni és ott már eldől hogy tetszel-e neki. :) Szerintem majd látni fogod ha igen vagy ha nem. És akkor már letudod dönteni a továbbiakat, Sok sikert hozzá!:)
2013. ápr. 13. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!