Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg így gondoljátok? Szerintetek ez igaz?
azért mert én kedves vagyok, okosnak is tartom magam (a szépet meg csak mások mondják, meg mindenki bámul az utcán) és utálom a s*ggfej pasikat (normálisat meg nem találok)
tehát ez esetben mi van?
utolsó kettő.. nem hinném, de nem fogom bizonygatni az ellenkezőjét, mert már beleuntam. elég ha én tudom
valaki kérdezte a korom, 17 vagyok
Kivételek mindig akadnak lányok, illetve fiúk között. :)
f/19.
Gondolom a te esetedben igaz, ha már egyáltalán elgondolkoztál rajta (és még kérdést is írtál).
Rossz felé keresgélsz, de még persze elég fiatal vagy, majd változik ez.
Amiatt pedig nem kell védekezni, hogy tisztában vagy magaddal (jaj nekem nincs egom... meg hasonlók), ha jó adottságaid/tulajdonságaid vannak, vállald büszkén, nem kell így mentegetőzni.
Ja és a kérdésre válasz: az én férfi ismerőseimen sose vettem észre, hogy így gondolnák. Az önbizalomhiányos, csodára váró és kisujját se mozdító pasik nyugtatják magukat ilyesmikkel. Szóval nyugi...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!