Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg így gondoljátok? Szerintetek ez igaz?
Figyelt kérdés
azért mert én kedves vagyok, okosnak is tartom magam (a szépet meg csak mások mondják, meg mindenki bámul az utcán) és utálom a s*ggfej pasikat (normálisat meg nem találok)
tehát ez esetben mi van?
2013. ápr. 10. 18:46
4/13 anonim válasza:
hmm... most rólad, vagy az egod ról van szó????????? :P
amúgy ahogy olvaslak te inkább a szép kategoriába vagy való, bár ezzel nem mondtam, hogy szép vagy
5/13 A kérdező kommentje:
ego? nekem olyan nincs
a tanácsom pedig, hogy ne kategorizálj be, nem érdemes
2013. ápr. 10. 18:59
7/13 anonim válasza:
Ez nem igaz.
Attól még lehet valaki szép hogy kedves és okos.
8/13 anonim válasza:
Ez csak a tipikus beskatulyázós primitív baromság.
9/13 anonim válasza:
A közepe nagyon igaz... Az értelmes nők, mind marhákkal vannak, akik le se sz.rják őket.
10/13 anonim válasza:
és így lesznek a lányok leszbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!